top of page

JULLIE VERHAAL

Met oog voor detail en liefde voor connectie leg ik jullie verhaal vast. Ik zorg ervoor dat jullie samen genieten van jullie moment en de herinneringen die jullie tijdens de shoot maken. 

Ik hoor altijd om me heen: "die tijd is zo snel gegaan". De eerste weken met een pasgeboren baby gaan ook in een snelvaart voorbij. Maar hoe fijn is het om juist tijdens die periode even een pauzeknop in te drukken en jullie herinneringen vast te leggen. Die kleine handjes... dat fijne snoetje... en natuurlijk de intieme momenten die jullie met jullie kindje hebben. Ik kom dan fijn bij jullie thuis en ga daar op zoek naar de mooiste plekjes. Naast een paar mooie portretten van jullie pasgeborene op het grote bed van papa en mama, leg ik ook graag jullie herinneringen vast. Jullie eigen momentjes van de eerste periode samen herbeleven.. ik vang deze in mooie beelden.. om nooit meer te vergeten.

Scroll naar rechts >>

NEW LIFE STORY 

2 uur bij jullie thuis

(fotografie en rustmomentjes tussendoor om te voeden en in slaap te wiegen)

+

15 foto's

+

Online gallery om jullie favoriete foto's uit te kiezen (mogelijkheid om bij te bestellen).

€ 295

UPGRADE 

Luxe linnen album 15x15 t.w.v. € 65 

+

Styling (wikkeldoeken voor baby en mooie doeken voor ondergrond) t.w.v. € 50

Boek deze upgrade voorafgaand aan de fotoshoot en je betaalt slechts

 

€ 65,-

Deze prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten buiten Boxtel (0,48/km). Ik werk op maximaal 50km afstand vanaf Boxtel.

Tot 3 juli offline + op sabbatical

(lees meer)

bottom of page