top of page

ONLINE CURSUS

NOOIT MEER TE DRUK

5 jaar geleden racete ik van de ene afspraak naar de andere afspraak. Van een werkdag op kantoor, naar een etentje in de stad, onderweg even bellen met een vriendin om te vragen hoe het gaat en 's avonds nog even foto's bewerken. Een telefoontje tussendoor: "Ohh wat een leuke opdracht! Deze week? Uhh... ja, dat moet wel lukken!" 

Het waren allemaal leuke afspraken, dus ik kende geen stress. Totdat ik mega hard onderuit ging en echt moest leren om andere keuzes te maken. Ik weet intussen wel beter. Ik hield te veel ballen tegelijkertijd in de lucht en had een overvolle agenda waardoor ik werd uitgeput. Mijn lichaam ervaarde het dus wel als stress.

Nu heb mijn leven zo ingericht dat ik nog steeds mega leuke opdrachten kan inplannen en quality time heb met mijn dierbaren, maar dat ik ook de rust heb om te doen waar ik op dat moment zin in heb en geen overvolle agenda meer heb. 

Helaas moest ik dus op een harde wijze leren dat het ook anders kon. Hoe fijn zou het zijn als jij nu leert wat jouw prioriteiten zijn, hoe je jouw grenzen kunt stellen en hoe je leert om nooit meer te druk te zijn. 

Nee zeggen tegen anderen,

is ja zeggen tegen jezelf.

cvw-30.jpg

STEL JE EENS VOOR...

 • dat je vandaag kiest om in jezelf te investeren;
   

 • dat je meer controle krijgt over je leven zodat je werk en privé in balans is;
   

 • dat je leert wat jouw prioriteiten zijn;
   

 • dat weet waar je grenzen liggen, dat je ze zonder moeite kunt aangeven en hoe je ze kunt bewaken;
   

 • dat je zonder schuldgevoel 'nee' kunt zeggen.

Je hebt het niet te druk omdat er veel te doen is. 
Je hebt het te druk omdat je niet de juiste keuzes maakt.

5_edited.jpg

DIT KRIJG JE

Tijdens de online cursus deel ik meerdere video's om te werken aan jouw grenzen, waarmee je in jouw eigen tijd aan de slag kunt. Zie het als een veilige plek waar we onze struggles en hoogtepunten delen. Ik geef je een kijkje in mijn agenda: hoe plan ik mijn afspraken? Hoe zeg ik 'nee' tegen bepaalde afspraken (zowel privé als zakelijk). Daarnaast geef ik je tips & tricks om jouw prioriteiten vast te stellen en gaan we met opdrachten aan de slag om ervoor te zorgen dat jij het nooit meer té druk krijgt.

 • Laagdrempelige video's die je vanaf je eigen bank en in je eigen tijd kunt bekijken;

 • Oefeningen die je gaan helpen bij het stellen van jouw prioriteiten, het handhaven van jouw grenzen, het bewaren van balans en nog veel meer;

 • Digitaal Slow Down Book met printables om de oefeningen uit te werken, leuke artikelen voor nog meer inspiratie en fijne achtergronden voor op je telefoon of in je kantoor.

 • Extra podcasts voor meer verdieping.

"Ik weet nu hoe ik meer rust kan creëren."

"Ik vond de cursus echt heel waardevol. Ik heb fijne tips en handvaten gehad en ook heel handig dat er nog een e-book is die ik nog rustig door kan lezen. Ik moet ook zeggen dat ik voor de eerste keer sinds lange tijd echt weer motivatie voelde! Ik weet nu op welke manier ik alles kan aanpakken en hoe ik meer rust voor mezelf kan creëren. 

—  Joyce

REVIEWS

€ 49 ex btw

Dit is de LAATSTE EDITIE van de
Online Cursus Nooit Meer Te Druk.


Ik leer je te kiezen welke ballen je hoog wilt houden en geef je tips om vaker voor jezelf te kiezen.
Laat anderen jouw agenda niet bepalen. Wat vind jij nu belangrijk? 


Ticketshop sluit op 8 november 2022. 

AAN HET EINDE VAN DE CURSUS HEB JE DIT BEREIKT:

1

DUIDELIJKE VISIE

Je wéét van jezelf wat je belangrijk vindt in het leven, wat je kernwaarden zijn. Door middel van oefeningen krijg je inzicht waar je JA tegen wilt zeggen!
 

2

JIJ HEBT DE LEIDING

 

Ik help je bij het stellen van grenzen in je manieren van communiceren: jij hebt de leiding over de afspraken in je agenda, over je berichten op je sociale media, over je privé afspraken. 
 

3

JE ERVAART RUST

 

 

Je zegt vanaf NEE tegen anderen om JA te zeggen tegen jezelf en wat jij belangrijk vindt. Je leeft maar één keer. Je stopt met hollen voor anderen en gaat voor wat jij wilt bereiken!
 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

Deze cursus wordt online gegeven. Via de ticketshop kun je jouw ticket downloaden met de toegangscode. Klik hier en voer de toegangscode in.

Is de cursus alleen online?

Ja, deze cursus bestaat uit filmpjes die worden gedeeld via mijn website.

Kun je de cursus terugkijken of is het na 1x kijken niet meer beschikbaar?

Deze video's kun je in je eigen tijd en lekker vanaf je bank bekijken. Het cursusmateriaal is tot 1 januari 2023 beschikbaar.​ 

Is de cursus ook interessant voor een fotograaf?

Jazeker, ik zal zelf voorbeelden aanhalen waar ik als fotograaf mee te maken heb. Ik bespreek in de cursus zowel privé zaken als mijn werk als fotograaf. Dus deze cursus is ook interessant voor andere ondernemers, zoals fotografen.

Komt er een volgende editie?

Dit is de derde editie van de online cursus Nooit Meer Te Druk. kan je op dit moment nog niet vertellen of er een volgende editie komt, omdat er ook andere toffe cursussen op de plank liggen te wachten en ik mijn tijd maar één keer kan besteden ;) Ik houd je op de hoogte van deze cursus en andere cursussen via mijn mailinglijst.

Welke opleiding heb jij om deze cursus te geven?

Nou ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg als Meester in de Rechten. Niet echt gerelateerd aan mijn fotografiebedrijf of deze cursus dus ;) Wat dat betreft ben ik autodidact. Alles dat ik in deze cursus deel, deel ik als ondernemer en ervaringsdeskundige (zie intro), niet vanuit een bepaalde opleiding.

katwijkaanzee-15.jpg

LET'S CONNECT!

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

#CHERYLLVANWEERTPHOTOGRAPHY

bottom of page