top of page

Creëer je droomwerkweek


Mijn droomwerkweek.

Ik heb veel geleerd van de afgelopen jaren doordat ik flink onderuit ben gegaan en een burnout kreeg. Daardoor kreeg ik veel tijd om na te denken: hoe wil ik dat mijn leven eruit ziet? Ik vind het heerlijk om te schrijven in een dagboek en ben ook deze vraag voor mezelf gaan opschrijven en het antwoord wilde ik zo concreet mogelijk maken. Als zelfstandige zou ik toch zelf moeten kunnen bepalen hoe ik wil leven, waar ik gelukkig van word en hoe mijn agenda eruit ziet? Of laat ik mijn dagelijkse leven indelen door anderen? Zodra je voor jezelf duidelijk hebt hoe je wilt dat je droomwerkweek eruit ziet, kun je daar naar handelen. Je weet wanneer je 'nee' moet zeggen tegen opdrachten of afspraken waar je niet gelukkig van wordt. Zo kijk je over een tijdje weer met een grote glimlach naar je agenda!


Interactief

De inhoud van deze blog wordt interactief gedeeld. Vandaag deelde ik deze posts op Instagram:


Instagram Live kreeg de voorkeur en ik zal op vrijdag 17 april om 10:30u live gaan om samen aan de slag te gaan om jouw droomwerkweek te creëeren. Tot dan!


Wauw, wat leuk dat je deze blog hebt gelezen! Heb je vragen over deze blog of over het volgen van een mentorsessie waarbij ik je help met het werken aan jouw bedrijf, doelen en dromen? Mail me dan via info@cheryllvanweert.com en hopelijk spreek ik je snel. Liefs, Cheryll

Comments


bottom of page