ZWANGERSCHAPSVERLOF

Ik krijg veel vragen over mijn verlof en over mijn agenda van 2021. Hieronder beantwoord ik de meestgestelde vragen. Voel je vrij om me te benaderen als je nog vragen hebt!

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik al een afspraak inboeken voor 2021?


Op dit moment kunnen er nog geen fotoshoots of mentorsessies worden ingepland voor 2021. Lees hieronder verder voor meer informatie.
Kan ik al een trouwreportage boeken voor 2021/2022?


Bruiloften kunnen al worden geboekt: klik hier.
Vanaf wanneer staat je agenda weer open voor het inboeken van afspraken?


Ik kan je nu nog niet vertellen wanneer ik in 2021 weer afspraken kan inplannen. Als alles goed gaat met ons kleintje, dan is mijn verwachting dat ik rond 1 april 2021 weer zal starten. Maar als er iets niet goed blijkt te gaan met haar of met mijn gezondheid, dan zal dit wat later zijn. Ik kan dit dus pas inschatten op het moment dat ons meisje een tijdje op de wereld is. Zodra ik je meer kan vertellen over mijn agenda, zal ik dit delen via mijn mailinglijst (via mijn contactpagina, klik hier om je in te schrijven). Ik hoop dit rond 1 maart te kunnen communiceren.
Ben je wel goed bereikbaar tijdens je verlof?


Ik ben tijdens mijn verlof zo veel mogelijk offline. Waarschijnlijk zal ik mijn mail eens per week checken op dringende vragen. Overige aanvragen zullen een automatische reply ontvangen.
Kan ik me tijdens je verlof aanmelden voor een cursus of workshop?


Dat kan zeker! Via deze link kun je mijn aanbod bekijken en eenvoudig je ticket bemachtigen.
Hoe gaat het met je?


Op het moment dat ik dit schrijf, ben ik drie weken moeder van onze lieve dochter Aela Verkuijlen. Het was een zware bevalling en ook de afgelopen weken verliepen niet zonder complicaties. Ik breng het grootste gedeelte van de dag nog liggend door, maar het gaat iedere dag beter. Met Aela gaat het gelukkig super goed.

LET'S MEET

info@cheryllvanweert.com

Boxtel, Nederland

© 2020 by Cheryll van Weert

KVK 55864279

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon