ZWANGERSCHAPSVERLOF

Ik krijg veel vragen over mijn verlof en over mijn agenda van 2021. Hieronder beantwoord ik de meestgestelde vragen. Voel je vrij om me te benaderen als je nog vragen hebt!

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik al een afspraak inboeken voor 2021?


Op dit moment kunnen er nog geen fotoshoots of mentorsessies worden ingepland voor 2021. Lees hieronder verder voor meer informatie.
Kan ik al een trouwreportage boeken voor 2021/2022?


Bruiloften voor 2021 kunnen al worden geboekt: klik hier.
Mijn dochter is in december uitgerekend en ik wilde graag bij jou foto's laten maken. Kun je niet toch over je hart strijken en onze fotoshoot inboeken?


Hoe leuk ik het ook vind om mooie verhalen vast te leggen, tijdens mijn verlof zal ik niet werken. Mijn focus ligt in deze periode op de voorbereiding en het bijkomen van de bevalling en het genieten van ons gezinnetje.
Vanaf wanneer staat je agenda weer open voor het inboeken van afspraken?


Ik kan je nu nog niet vertellen wanneer ik in 2021 weer afspraken kan inplannen. Als alles goed gaat met ons kleintje, dan is mijn verwachting dat ik rond 1 april 2021 weer zal starten. Maar als er iets niet goed blijkt te gaan met haar of met mijn gezondheid, dan zal dit wat later zijn. Ik kan dit dus pas inschatten op het moment dat ons meisje een tijdje op de wereld is. Zodra ik je meer kan vertellen over mijn agenda, zal ik dit delen via mijn mailinglijst (via mijn contactpagina, klik hier om je in te schrijven). Ik hoop dit rond 1 maart te kunnen communiceren.
Ben je wel goed bereikbaar tijdens je verlof?


Ik ben tijdens mijn verlof zo veel mogelijk offline. Waarschijnlijk zal ik mijn mail eens per week checken op dringende vragen. Overige aanvragen zullen een automatische reply ontvangen.
Kan ik me tijdens je verlof aanmelden voor een cursus of workshop?


Dat kan zeker! Via deze link kun je mijn aanbod bekijken en eenvoudig je ticket bemachtigen.
Hoe gaat het met je?


Op het moment dat ik dit schrijf, ben ik 32 weken zwanger en voel ik me goed! Ik voel haar regelmatig schoppen en verschijnt er telkens weer een glimlachje op mijn gezicht. Gedurende mijn zwangerschap heb ik alle kwaaltjes al wel voorbij zien komen en heb ik daardoor veel moeten rusten en bijkomen, en nog steeds. Maar de wetenschap dat er een klein meisje in mijn buik groeit, helpt me door die momenten heen. Zo bijzonder! Gelukkig merken mijn klanten er niets van, omdat ik voor en na mijn afspraken eenvoudig kan rusten als dat nodig is. Meer dan ooit geniet ik van de vrijheid die het ondernemerschap me geeft. Ik ben op dit moment aan het afbouwen qua werkzaamheden naar mijn verlof toe en ik merk dat dit ook wel echt nodig is voor mijn lichaam en ons kindje.

LET'S MEET

info@cheryllvanweert.com

Boxtel, Nederland

© 2020 by Cheryll van Weert

KVK 55864279

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon