scroll

WORKSHOP ALBUMDESIGN

 

Ik vind het zelf altijd super leuk om te maken, maar het blijkt vaak nogal een klusje waar iedereen tegenop kijkt. Foto's van het eerste jaar van een kind worden vaak pas na een paar jaar gemaakt. Laat staan het tweede jaar, die blijft helemaal lang liggen. Klinkt dit bekend? Ik help je graag bij dit proces, of je nu wel geen shoot bij me hebt gehad. Want hoe jammer zou het zijn als je foto’s op je computer blijven staan en je op een dag je foto’s bent verloren door een virus of crash... Zie deze workshop als een liefkozend schopje onder je kont, zodat je albums niet jaren op zich laten wachten en het straks te laat is...

Don’t let your pictures die on your computer.

 

Wat kun je verwachten?

Voorafgaand ontvang je van me een PDF bestand met uitleg over de juiste workflow voordat je daadwerkelijk begint met het samenstellen van je fotoalbum: hoe sla je je foto's op de juiste manier op? Hoe kun je je foto's het beste sorteren? 

Tijdens de workshop zelf gaan we op 

een fijne plek met gelijkgestemden werken aan jouw fotoalbum, met gezellige klets en wat lekkers op tafel. Ik geef je een kijkje in mijn werkproces: hoe stel ik een album samen? Daarnaast geef ik je tips & tricks om je album zo mooi mogelijk samen te stellen. Maar het gaat vooral om het aan de slag gaan met het tastbaar maken van jouw herinneringen.

Woensdagavond 8 juli 2020 

18.30 - 20.45u

Max 6 pers.

€ 25 

*deze workshop is gericht op particulieren, niet op collega-fotografen.

* workshop vindt plaats bij min. 4 personen

* i.v.m. het Corona-virus wordt er uiteraard gezorgd voor genoeg plek voor 1,5 meter afstand

LET'S MEET

info@cheryllvanweert.com

Boxtel, Nederland

© 2020 by Cheryll van Weert

KVK 55864279

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon