top of page

WORKSHOP ALBUMDESIGN

 

Ik vind het zelf altijd super leuk om te maken, maar het blijkt vaak nogal een klusje waar iedereen tegenop kijkt. Foto's van het eerste jaar van een kind worden vaak pas na een paar jaar gemaakt. Laat staan het tweede jaar, die blijft helemaal lang liggen. Klinkt dit bekend? Ik help je graag bij dit proces, of je nu wel geen shoot bij me hebt gehad. Want hoe jammer zou het zijn als je foto’s op je computer blijven staan en je op een dag je foto’s bent verloren door een virus of crash... Zie deze workshop als een liefkozend schopje onder je kont, zodat je albums niet jaren op zich laten wachten en het straks te laat is...

Don’t let your pictures die on your computer.

 

CVW_15082019_klein (1 van 13).jpg

Wat kun je verwachten?

Voorafgaand ontvang je van me een PDF bestand met uitleg over de juiste workflow voordat je daadwerkelijk begint met het samenstellen van je fotoalbum: hoe sla je je foto's op de juiste manier op? Hoe kun je je foto's het beste sorteren? 

Tijdens de workshop zelf gaan we op 

een fijne plek met gelijkgestemden werken aan jouw fotoalbum, met gezellige klets en wat lekkers op tafel. Ik geef je een kijkje in mijn werkproces: hoe stel ik een album samen? Daarnaast geef ik je tips & tricks om je album zo mooi mogelijk samen te stellen. Maar het gaat vooral om het aan de slag gaan met het tastbaar maken van jouw herinneringen.

"Het is dat stukje meer dan je zelf kunt bedenken."

"De hele avond was laagdrempelig en relaxt, ook precies zoals jij bent. Ik heb totaal geen ervaring met het maken van albums, maar voelde me toch thuis tijdens deze avond. Je liet iedereen een woordje doen over zichzelf, dat was een fijn begin. 

Vervolgens een korte uitleg van jou en daarna aan de slag. Ik heb veel van je tips mogen ontvangen en kunnen gebruiken in mijn album. Het is erg fijn om deze te krijgen, het is dat stukje meer dan dat je zelf kunt bedenken. Jouw creativiteit is bij ieder punt waar je vast loopt helpend waardoor je weer zelfstandig verder kunt. Je bent een fijn mens, met veel rust en dat was prettig werken. "

REVIEWS

—  Irmi

SOLD OUT

Volgende workshop vindt plaats in februari 2023 en is uitverkocht.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat heb ik nodig voor deze workshop?

Het is fijn als je je eigen laptop mee kunt nemen, zodat je direct aan de slag kunt met het maken van jouw album. Een muis werkt ook altijd net wat fijner dan een touchpad.

Is de workshop ook interessant voor een fotograaf?

De workshop is opgezet voor particulieren, om duidelijk het verschil aan te geven voor het soort workshops die door andere fotografen worden aangeboden. Er zijn namelijk workshops voor fotografen om bijvoorbeeld trouwalbums te maken met tips hoe je ze aanbiedt aan je klanten. Maar jazeker, ik deel mijn workflow, mijn programma's, mijn leveranciers, voorbeelden van templates en laat ook trouwalbums zien, dus er komen hierdoor ook fotografen naar deze workshop. Maar weet dat het er tijdens deze avond vooral om gaat dat we een fijne avond hebben waarbij je een liefkozend schopje onder je kont krijgt om direct aan de slag te gaan met jouw album. Vandaar ook de laagdrempelige prijs.

Wordt deze workshop gegeven tijdens de Corona crisis?

Jazeker! Bij eerdere edities tijdens corona maatregelen mocht ik 6 personen thuis uitnodigen, mits iedereen op 1,5 meter afstand zat. Mijn huis is groot genoeg voor meerdere fijne plekken op 1,5 meter afstand. Als je in hetzelfde huishouden woont, dan kun je uiteraard gezellig bij elkaar zitten. Als ik bij de volgende workshop geen 6 personen mag ontvangen of er zijn andere maatregelen van toepassing, dan zal de workshop online worden gegeven.

 

Wanneer is de volgende workshop?

Waarschijnlijk zal deze in februari 2023 plaats vinden. Zodra hierover meer bekend is, zal dit worden gecommuniceerd via de mailinglijst (aanmelden bij contactpagina).

sigy_kops_photography_Cheryllvanweert-14
bottom of page