top of page

Personal branding en de online uitstraling van je bedrijf is nu belangrijker dan het ooit is geweest. Ik help jouw bedrijf graag door de juiste uitstraling vast te leggen op foto's en maak zakelijke portretten zoals je echt bent. 

Business_shoot_-4.jpg

Scroll naar rechts >>

Behind The Brand

Welk gezicht schuilt er achter jouw bedrijf? Bij een bedrijfsreportage leg ik jou en jouw passie graag vast! Ik leer jou en de kernwaarden van je bedrijf graag beter kennen om jouw verhaal te kunnen vertalen in beelden waarbij jij in je kracht staat. 

 Wat wil je uitstralen? Waar sta je voor? Wat vind jij belangrijk? Ik geef je tips over locaties, items, kleding, etc. We maken niet enkel zakelijke portretten, maar ook at work foto's en sfeerbeelden van je bedrijfsruimte.  

Ben je zzp'er en heb je geen eigen bedrijfsruimte? Dan zoeken we een toffe locatie dat bij jouw bedrijf past.

New Story

Personal branding voor coach Liz. Als je vandaag beslist om te gaan staan voor wie je bent. Om te besluiten dat alle kracht en zelfvertrouwen al in jou zit. Om in die spiegel een persoon te zien die liefdevol is. Om meer te doen van wat jou blij maakt. Hoe zou dat eruit zien?

CVW-60.jpg
CVW_portf-28.jpg

PORTRAITS

Enkele portretten voor op je contactpagina of sociale media. 

1 uur fotografie

+

15 foto's

online galerij om de favoriete foto's uit te zoeken

€ 315 ex btw

Dit pakket is enkel voor één persoon.

PERSONAL BRANDING​

 

We gaan een stap verder.. Tijd om te laten zien wie jij bent en wat je het liefst doet! We nemen de tijd om samen te sparren en een tof concept te bedenken om het verhaal van jouw bedrijf om te zetten in onvergetelijke beelden.

Brainstormsessie video call 45 min
+
moodboard
+
3 uur fotografie

50 foto's
+

online galerij om zelf de favoriete foto's uit te zoeken

€ 475 ex btw

Meer uren? Dat kan! € 150 ex btw + 15 foto's per uur.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten a € 0,40 / km ex bw.

formulier business

LET'S CONNECT

 

Denk je dat we een match zijn?

Laten we elkaar dan beter leren kennen!

jan18_klein-5.jpg

Bedankt voor je bericht! Ik ben enorm dankbaar dat je me hebt weten te vinden om jouw verhaal vast te leggen en ik weet hoe belangrijk dit voor je zal zijn, dus ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden. Dit gezegd hebbende, als ik niet binnen een paar uur reageer, dan ben ik waarschijnlijk a) een bruiloft of andere reportage aan het fotograferen b) aan het slapen c) leuke dingen aan het doen met manlief en dochter d) foto's aan het bewerken. Ik hoop je aanvraag binnen 3 dagen te kunnen beantwoorden.

bottom of page