Personal branding en de online uitstraling van je bedrijf is nu belangrijker dan het ooit is geweest. Ik help jouw bedrijf graag door de juiste uitstraling vast te leggen op foto's en maak zakelijke portretten zoals je echt bent. Hieronder wordt meer uitgelegd over de pakketten waaruit je kunt kiezen:

HEE HALLO!

 

1. MINI REPORTAGE

2. PERSONAL BRANDING

 3. BEDRIJFSREPORTAGE 

Scroll naar rechts >>

MINI REPORTAGE

Bij een mini reportage leg ik jou en jouw passie graag vast! Ik leer jou en de kernwaarden van je bedrijf graag beter kennen om jouw verhaal te kunnen vertalen in beelden waarbij jij in je kracht staat. 

 Wat wil je uitstralen? Waar sta je voor? Wat vind jij belangrijk? Ik geef je tips over locaties, items, kleding, etc. We maken niet enkel zakelijke portretten, maar ook at work foto's en sfeerbeelden van je bedrijfsruimte.  

Ben je zzp'er en heb je geen eigen bedrijfsruimte? Dan zoeken we een leuk koffietentje of andere locatie dat bij jouw bedrijf past.

INVESTERING

Telefonisch kennismakingsgesprek

 Portretten, sfeerbeelden + at work foto's 

1 pers | 2 uur | 30 foto's | € 270 ex btw

PERSONAL BRANDING

Bij personal branding gaan we een stap verder. Je krijgt hierbij de mini reportage (zie boven) én een uur coaching om je te helpen bij jouw personal branding. Afhankelijk van jouw verhaal en jouw vragen, kunnen we het hebben over onderwerpen als het bouwen van je eigen merk, klanten werven via sociale media en de uitstraling van je website.

INVESTERING

Telefonisch kennismakingsgesprek

2 uur fotografie

Portretten, sfeerbeelden + at work foto's 

1 uur mentorsessie

1 pers | 3 uur | 30 foto's | € 350 ex btw

Heb je meerdere mensen in dienst of heb je meer uren fotografie nodig? Dan is het pakket Bedrijfsreportage iets voor jou.

 

Ik kom een dagdeel langs bij jullie bedrijf voor om daar met natuurlijk licht de mooiste beelden te kunnen schieten. Dit pakket wordt vaak gekozen voor het fotograferen van meerdere medewerkers of voor het in beeld brengen van een modecollectie.

Ik leer jou en de kernwaarden van je bedrijf graag beter kennen om jullie verhaal te kunnen vertalen in beelden waarbij jullie in je kracht staat. Naar aanleiding van dit gesprek stuur ik je een moodboard toe, zodat duidelijk is wat we op de dag van de fotoshoot precies gaan doen. Het aantal foto's hangt af van de soort fotoshoot en wensen.

BEDRIJFSREPORTAGE

INVESTERING

Telefonisch kennismakingsgesprek

 Fotoshoot van meerdere personen

Sfeerbeelden + at work foto's 

Moodboard 

Styling van de set (achtergrond)

40 foto's

 4 uur fotografie 

€ 450 ex btw

Ieder extra uur fotografie € 100 ex btw

Bovengenoemde prijzen zijn excl. reiskostenvergoeding a

€ 0,40/km ex btw vanuit Boxtel.

Algemene Voorwaarden

LET'S CONNECT!

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Cheryll van Weert

info@cheryllvanweert.com

Boxtel, Nederland

LET'S MEET

info@cheryllvanweert.com

Boxtel, Nederland

© 2020 by Cheryll van Weert

KVK 55864279

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon