INFO

Wat ik als eerste red als mijn huis in brand staat? Mijn geliefde en mijn foto's. Alleen al die prioriteit laat voor mij zien hoe belangrijk foto's zijn. Ze staan stuk voor stuk voor een herinnering aan een bepaalde periode. Ik ga graag met jou/jullie op pad om de mooie herinneringen vast te leggen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoelang duurt een fotoshoot?


- Loveshoots / familieshoots / zwangerschapsshoots: één uur; - Newborn: één tot twee uur; - Overige opdrachten: duur wordt besproken. #duur #tijdsduur #hoelang #hoe #lang
Wat gebeurt er als ik te laat kom?


Je wordt verwacht op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Indien je te laat komt, gaat deze tijd af van de duur van de reportage.
Wat zijn de kosten voor een fotoreportage?


Een overzicht van de pakketten vind je bij ' your story'. Ga naar jouw verhaal en scroll naar onderen voor meer informatie over de pakketten.​ - Fotoshoot (lovestory, familystory, zwangerschapsshoot, newbornshoot boudoirshoot) vanaf € 225 - Bruiloftreportage vanaf € 1.350 - Bedrijfsreportage vanaf € 250 ex btw De prijzen op deze website zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld. Niet bij de prijs zijn inbegrepen: - reistijdkostenvergoeding: € 0.40 p/km ex btw; - overige kosten, zoals parkeerkosten.​ #kosten #prijzen #prijs #investering #duur
Hoe/wanneer worden de foto's geleverd?


1) Van alle gemaakte foto's wordt door Cheryll een selectie genomen. Deze selectie zal worden bewerkt in de stijl van haar portfolio. 2) Je ontvangt de foto's binnen per mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery. 3) Je kunt via de gallery jouw favorieten aangeven. 4) Jouw selectie wordt vervolgens zsm naar je gemaild. Levertijd fotoshoot: de foto's worden binnen drie weken na de fotoshoot, mits de betaling is voldaan of tenzij anders is afgesproken. #levertijd #levering
Kan ik foto's laten (her)bewerken?


Indien je na ontvangst van de foto's de foto's wilt laten herbewerken, dan dien je dit binnen twee weken na ontvangst te verzoeken. De kosten voor herbewerkingen zijn € 10 per foto voor omzetten van kleurbewerkingen (zw/kleur) dan wel € 45 ex btw per uur voor photoshop werkzaamheden (huid gladder maken, elementen verwijderen, etc).
Hoe kan ik betalen?


Je ontvangt binnen enkele dagen na de fotoshoot een factuur per mail en een handige betaallink via Whatsapp.
Kan ik een spoedlevering aanvragen?


Heb je één of meerdere foto's sneller nodig dan bovengenoemde levertijd? Laat het dan van te voren even weten en dan zorgt Cheryll dat de foto's binnen drie werkdagen worden afgeleverd. De kosten voor de snelle levering bedragen € 25,- ex btw.
Hoe kan ik de foto's gebruiken?


Op grond van de Auteurswet mag je de foto's zelf niet wijzigen (bijsnijden, kleurfilters gebruiken of anderszins bewerken) én dien je bij publicatie van foto's (bijv. op internet) de naam van de fotograaf te vermelden @cheryllvanweertphotography. Indien je in strijd handelt met de Auteurswet, kan een schadevergoeding worden gevorderd.
Welke producten kan ik bijbestellen?


- Houten USB € 25,- - Houten USB in een mooie bewaardoos inclusief alvast wat prints € 50,- - Luxe linnen verrassingsalbum 15x15 cm € 65 - Upgrade Luxe linnen album 20x20 cm + € 30 - Trouwalbum: vraag naar brochure voor meer informatie Luxe linnen verrassingsalbum: Bij sommige pakketen zit een luxe linnen album inbegrepen. Dit 15x15 verrassingsalbum bevat 20 pagina's en zal worden opgemaakt door Cheryll. Omdat dit een mini album is en een klein prijsje heeft, zal de opmaak hiervan niet worden overlegd. Cheryll zal conform jullie verhaal het album met een rustige lay-out opmaken, waardoor vaak niet alle foto's van de reportage het album halen. Wil je toch dat jouw album in overleg wordt opgemaakt? Kies dan voor de Upgrade van 20x20 album a € 30,- waarbij overleg zit inbegrepen.
Wat is de levertijd van mijn album?


De levertijd van het luxe linnen album (15x15 of 20x20) is 6-8 weken na levering van de foto's dan wel na het doorgeven van de keuze/formaat van het album. Trouwalbum: vraag naar brochure voor meer informatie
Wat gebeurt er bij slecht weer?


Regen Helaas zal bij een slechte weersvoorspelling de fotoshoot op een buitenlocatie moeten worden verzet. Houd dus rekening met schuiven in tijden. Mocht er een fotosessie gepland staan om 10.00u, maar de weersvoorspelling geeft aan dat het dan gaat regenen en het om 12.00u wel droog is, dan zullen we de shoot verschuiven naar 12.00u. Als het de hele dag regent, dan zullen we de fotoshoot verzetten naar een andere datum. Hitte Indien er sprake is van tropische temperaturen en/of een hittegolf, dan vindt de fotoshoot plaats binnen 2 uur na zonsopgang of binnen 2 uur voor zonsondergang.
Hoe kan ik mijn boeking annuleren?


Stuur een mailtje naar info@cheryllvanweert.com om jouw boeking te annuleren. - Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 30 dagen voor de fotoshoot, kan de geplande sessie worden geannuleerd. Er wordt door de fotografe dan eenmaal een nieuwe datum voorgesteld zonder meerprijs. Vanwege de volle agenda van Fotograaf zal het aanbod van de nieuwe datum beperkt zijn, hetgeen door de annulering van Klant het risico is van Klant. Bij annulering zonder nieuwe shootdatum zal 50% van het afgesproken bedrag aangerekend worden. - Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 1 week voor de fotoshoot, wordt 50% van het afgesproken bedrag aangerekend. - Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 3 dagen voor de fotoshoot, wordt het afgesproken bedrag aangerekend. - Enkel in geval van onvoorziene omstandigheden, waaronder begrepen ziekte of overlijden, waaronder niet begrepen het weer of andere gemaakte afspraken, kan er maximaal 24 uur van te voren kosteloos worden afgemeld, waarna de fotosessie wordt verzet en binnen 1 maand plaats vindt. Bij annulering zonder nieuwe shootdatum zal 50% van het afgesproken bedrag aangerekend worden. - Bij een annulering van een evenement/special waarvoor een ticket is gekocht voor een specifieke dag, wordt het aankoopbedrag niet gerestitueerd, is er geen mogelijkheid tot verplaatsing naar een volgend evenement/special en wordt er geen tegoedbon uitgegeven. Wel is het mogelijk om na schriftelijk overleg het ticket door te verkopen, voor niet meer dan het aankoopbedrag, aan een andere persoon.
Op welke locatie vindt de fotoshoot plaats?


In het natuurgebied De Kampina zijn vele mooie plekjes te vinden en is dan ook mijn favoriete locatie. Het reizen van/naar locatie de Kampina in Boxtel is bij de prijs van je fotoshoot inbegrepen. Andere locaties zijn in overleg zeker mogelijk!
Kan ik al een afspraak inboeken voor 2021?


Cheryll: "Ik kan je nu nog niet vertellen wanneer ik in 2021 weer afspraken kan inplannen, omdat ik aan het einde van 2020 met zwangerschapsverlof zal gaan (joooeee wij verwachten een kindje!). Als alles goed gaat met ons kleintje, dan is mijn verwachting dat ik het tweede kwartaal van 2021 weer zal starten met fotograferen. Zodra ik je meer kan vertellen over mijn agenda, zal ik dit delen via mijn mailinglijst (klik hier om je in te schrijven). Wil je nu al meer lezen over mijn verlof? Hier deel ik de meest gestelde vragen over mijn verlof en mijn agenda voor 2021. Bruiloften voor 2021 kunnen wel al worden geboekt: klik hier."
Mijn vraag staat er niet tussen.


Met liefde en plezier beantwoordt Cheryll jouw vragen! Vul het contactformulier in of mail via info@cheryllvanweert.com.
Wat zijn de huidige Corona-maatregelen?


Jeetje jongens, wat een heftige en bizarre tijd. Gelukkig zijn de cijfers de laatste tijd een stuk positiever en ik merk in mijn omgeving dat iedereen wat soepeler wordt met de maatregelen. De Corona maatregelen worden na iedere wijziging vanuit de regering direct aangepast. Indien een klant zich niet aan de Corona maatregelen houdt, zal de fotoshoot per direct worden beëindigd zonder restitutie van de overeengekomen prijs in de opdrachtbevestiging. Indien Cheryll een boete ontvangt voor het niet naleven van het samenscholingsverbod omdat een klant zich niet aan de maatregelen houdt, dan zal de boete voor rekening komen van de klant. Enkel onder de volgende voorwaarden kunnen fotoshoots worden geboekt: - Geen handjes schudden. - 1,5 meter afstand tussen volwassenen: tussen mij en volwassen klanten, maar ook tussen volwassenen die niet in 1 huishouden wonen. Dit geldt niet alleen tijdens het maken van de foto's, maar uiteraard ook tijdens de wandeling zelf. Ook als jullie dit onderling niet meer handhaven, vraag ik jullie dit wel te doen tijdens de fotoshoot. Ik ben verantwoordelijk voor jullie onderlinge afstand tijdens onze afspraak. - Kinderen tot 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en tot volwassenen. Een kleinkind kan dus weer met opa of oma op de foto. - Kinderen tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden, wel 1,5 meter afstand tot volwassenen. - Enkel eigen huishouden mag bij elkaar staan binnen 1,5 meter. Familieshoots zijn dus weer mogelijk, want we kunnen wel een groepsfoto maken, waarbij we de kinderen in het midden zetten. Op die manier kunnen de volwassenen toch 1,5 meter afstand houden.
- De shoot vindt plaats in een rustig natuurgebied. Binnenshoots zijn helaas nog niet mogelijk.
- De shoot vindt plaats op doordeweekse dagen/avonden i.v.m. drukte in het weekend in de natuurgebieden.
- Bij klachten geen shoot. Dus bij niezen, hoesten, keelklachten, koorts e.d. spreken we niet af. Gelukkig merk ik dat ondanks deze beperkingen we hele toffe beelden kunnen maken. Hopelijk tot snel! Liefs, Cheryll #covid-19 #corona #maatregelen
Hoe wordt mijn album geleverd?


ALBUM 15X15 / 20X20 Je kunt jouw album van formaat 15x15 of 20x20 1) ophalen bij mij thuis in Boxtel 2) aangetekend laten versturen á € 8,95 (NL) of € 15,50 (buitenland). Kan ik mijn album ook regulier laten verzenden vanwege de lagere kosten? Dit is helaas niet meer mogelijk. PostNL is hierin niet betrouwbaar en is al eens vaker een album kwijtgeraakt. Door het aangetekend te laten versturen is jouw verzending verzekerd. TROUWALBUM Je kunt jouw trouwalbum ophalen bij mij thuis in Boxtel.
Kan ik jouw Polaroid Printer huren?


Jazeker! Ik verhuur mijn Smartphone Polaroid Printer aan mijn klanten voor bijvoorbeeld feestjes, het vastleggen van kraambezoek en Safe The Date uitnodigingen. Klik hier voor meer informatie.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bekijk en/of download hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking.

LET'S MEET

info@cheryllvanweert.com

Boxtel, Nederland

© 2020 by Cheryll van Weert

KVK 55864279

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon