INFO

Wat ik als eerste red als mijn huis in brand staat? Mijn geliefde en mijn foto's. Alleen al die prioriteit laat voor mij zien hoe belangrijk foto's zijn. Ze staan stuk voor stuk voor een herinnering aan een bepaalde periode. Ik ga graag met jou/jullie op pad om de mooie herinneringen vast te leggen.

sigy_kops_photography_Cheryllvanweert-14

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoelang duurt een fotoshoot?


- Loveshoots / familieshoots / zwangerschapsshoots: één uur; - Newborn: één tot twee uur; - Overige opdrachten: duur wordt besproken. #duur #tijdsduur #hoelang #hoe #lang
Wat zijn de kosten voor een fotoreportage?


Een overzicht van de pakketten vind je bij " STORIES". Ga naar jouw verhaal en scroll naar onderen voor meer informatie over de pakketten.​ De prijzen op deze website zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld. Niet bij de prijs zijn inbegrepen: - weekendtoeslag € 35 - reistijdkostenvergoeding: € 0.40 p/km ex btw; - overige kosten, zoals parkeerkosten.​ #kosten #prijzen #prijs #investering #duur
Hoe/wanneer worden de foto's geleverd?


1) Van alle gemaakte foto's wordt door Cheryll een selectie genomen. Deze selectie zal worden bewerkt in de stijl van haar portfolio (een gedeelte in kleur en een gedeelte in zwart/wit). 2) Je ontvangt de foto's binnen per mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery (fotoshoot binnen 3 weken, trouwreportage binnen 4 weken, mits de betaling is voldaan of tenzij anders is afgesproken). 3) Je kunt via de gallery jouw favorieten aangeven. 4) Jouw selectie met de foto's op groot formaat wordt vervolgens binnen enkele dagen naar je gemaild. #levertijd #levering
Kan ik foto's laten herbewerken?


De foto's die je ontvangt in je online galerij zijn in een creatief proces met veel zorg en liefde bewerkt. Het kan zomaar zijn dat je foto's toch wilt laten herbewerken. Indien je na ontvangst van de foto's de foto's wilt laten herbewerken, dan mag je dit verzoek binnen twee weken per mail indienen en dan kan ik met je overleggen wat de mogelijkheden zijn. De kosten voor herbewerkingen zijn € 10 per foto voor omzetten van kleurbewerkingen (zw/kleur). Extra photoshop werkzaamheden bedragen € 45 ex btw per uur (edits die verder gaan dan "tijdelijke oneffenheden" zoals een puistje of muggenbult. Indien je bijvoorbeeld elementen wilt laten verwijderen, een huid gladder wilt laten maken, acné of brandvlekken of een gebroken tand wilt laten bewerken, dan kan dit worden gephotoshopt, mits dit geen afbreuk doet aan de foto en het niet te nep wordt. Deze werkzaamheden zitten niet bij je pakket inbegrepen.)
Hoe kan ik betalen?


Je ontvangt binnen enkele dagen na de fotoshoot een factuur per mail en een handige betaallink via Whatsapp.
Kan ik een spoedlevering aanvragen?


Heb je één of meerdere foto's sneller nodig dan bovengenoemde levertijd? Laat het dan van te voren even weten. Indien mogelijk zorgt Cheryll dat de foto's binnen drie werkdagen worden afgeleverd. De kosten voor de snelle levering bedragen € 35,- ex btw.
Hoe kan ik de foto's gebruiken?


Op grond van de Auteurswet mag je de foto's zelf niet wijzigen (bijsnijden, kleurfilters gebruiken of anderszins bewerken) én dien je bij publicatie van foto's (bijv. op internet, website, sociale media) de naam van de fotograaf te vermelden @cheryllvanweertphotography. Indien je in strijd handelt met de Auteurswet, kan een schadevergoeding worden gevorderd.
Welke producten kan ik bijbestellen?


- Houten USB € 25,- - Houten USB in een mooie bewaardoos inclusief alvast wat prints € 50,- - Luxe linnen verrassingsalbum 15x15 cm € 65 - Upgrade Luxe linnen album 20x20 cm + € 30 - Trouwalbum: vraag naar brochure voor meer informatie Luxe linnen verrassingsalbum: Bij sommige pakketen zit een luxe linnen album inbegrepen. Dit 15x15 verrassingsalbum bevat 20 pagina's en zal worden opgemaakt door Cheryll. Omdat dit een mini album is en een klein prijsje heeft, zal de opmaak hiervan niet worden overlegd. Cheryll zal conform jullie verhaal het album met een rustige lay-out opmaken, waardoor vaak niet alle foto's van de reportage het album halen. Wil je toch dat jouw album in overleg wordt opgemaakt? Kies dan voor de Upgrade van 20x20 album a € 30,- waarbij overleg zit inbegrepen.
Wat is de levertijd van mijn album?


De levertijd van het luxe linnen album (15x15 of 20x20) is 6-8 weken na levering van de foto's dan wel na het doorgeven van de keuze/formaat van het album. Trouwalbum: vraag naar brochure voor meer informatie
Wat gebeurt er bij slecht weer?


Regen Helaas zal bij een slechte weersvoorspelling de fotoshoot op een buitenlocatie moeten worden verzet. Houd dus rekening met schuiven in tijden. Mocht er een fotosessie gepland staan om 10.00u, maar de weersvoorspelling geeft aan dat het dan gaat regenen en het om 12.00u wel droog is, dan zullen we de shoot verschuiven naar 12.00u. Als het de hele dag regent, dan zullen we de fotoshoot verzetten naar een andere datum. Bij bewolking kan de fotoshoot gewoon doorgaan. Hitte Indien er sprake is van tropische temperaturen en/of een hittegolf, dan vindt de fotoshoot plaats binnen 2 uur na zonsopgang of binnen 2 uur voor zonsondergang.
Hoe kan ik mijn boeking annuleren?


Stuur een mailtje naar info@cheryllvanweert.com om jouw boeking te annuleren. Annulering: - Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 30 dagen voor de fotoshoot/mentorsessie, kan de geplande sessie worden geannuleerd. Er wordt door de fotografe dan eenmaal een nieuwe datum voorgesteld zonder meerprijs. Vanwege de volle agenda van Fotograaf zal het aanbod van de nieuwe datum beperkt zijn, hetgeen door de annulering van Klant het risico is van Klant. Bij annulering zonder nieuwe boekingsdatum zal 50% van het afgesproken bedrag aangerekend worden. - Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 1 week voor de sessie, wordt 50% van het afgesproken bedrag aangerekend. - Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 3 dagen voor de sessie, wordt het afgesproken bedrag aangerekend. - Enkel in geval van onvoorziene omstandigheden, waaronder begrepen ziekte of overlijden, waaronder niet begrepen het weer of andere gemaakte afspraken, kan er maximaal 24 uur van te voren kosteloos worden afgemeld, waarna de sessie wordt verzet en binnen 1 maand plaats vindt. Bij annulering zonder nieuwe boekingsdatum zal 50% van het afgesproken bedrag aangerekend worden. Annulering evenement/workshop/special: - Bij een annulering van een evenement/workshop/special waarvoor een ticket is gekocht voor een specifieke dag, wordt het aankoopbedrag niet gerestitueerd, is er geen mogelijkheid tot verplaatsing naar een volgend evenement/special en wordt er geen tegoedbon uitgegeven. Wel is het mogelijk om na schriftelijk overleg het ticket door te verkopen, voor niet meer dan het aankoopbedrag, aan een andere persoon. Annulering bruiloft: - Zie overeenkomst bruiloftreportage.
Op welke locatie vindt de fotoshoot plaats?


In het natuurgebied De Kampina zijn vele mooie plekjes te vinden en is dan ook mijn favoriete locatie. Het reizen van/naar locatie de Kampina in Boxtel is bij de prijs van je fotoshoot inbegrepen. Andere locaties zijn in overleg zeker mogelijk!
Mijn vraag staat er niet tussen.


Met liefde en plezier beantwoord ik jouw vragen! Vul het contactformulier in of mail via info@cheryllvanweert.com.
Hoe wordt mijn album geleverd?


ALBUM 15X15 / 20X20 Je kunt jouw album van formaat 15x15 of 20x20 1) ophalen bij mij thuis in Boxtel 2) aangetekend laten versturen á € 8,95 (NL) of € 15,50 (buitenland). Kan ik mijn album ook regulier laten verzenden vanwege de lagere kosten? Dit is helaas niet meer mogelijk. PostNL is hierin niet betrouwbaar en is al eens vaker een album kwijtgeraakt. Door het aangetekend te laten versturen is jouw verzending verzekerd. TROUWALBUM Je kunt jouw trouwalbum ophalen bij mij thuis in Boxtel.
Kan ik foto's bijbestellen?


Jazeker. Bij het pakket dat je kiest bij de boeking van je reportage zit een aantal foto's inbegrepen. Wil je toch meer foto's bestellen? Dan kan dat voor € 7,50 per foto.
Kan ik een cadeaubon bestellen?


Op dit moment kan ik helaas geen cadeaubonnen uitgeven. Wel kun je uiteraard deze "bon" downloaden (rechter muisknop + afbeelding opslaan), printen en er een leuk geldbedrag bij doen :)
Hoe worden de foto's bewerkt?


Ik maak warme, pure beelden met een artistiek randje. De essentie van jouw/jullie verhaal staat centraal bij het selecteren en bewerken van de foto's. Ieder verhaal is anders en daarom zijn alle beelden ook anders. Op mijn Instagram kun je terecht voor meer sfeerbeelden. Waar de ene foto prachtig is in kleur, zo is een andere foto krachtiger in zwart/wit. Vandaar ook dat ik iets meer beelden aflever in een online galerij (een gedeelte in kleur en een gedeelte in zwart/wit), zodat je zelf kunt kiezen wat jullie het mooiste vinden. Ik manipuleer niet/nauwelijks uiterlijkheden via photoshop. Mijn grens ligt bij "tijdelijke oneffenheden" zoals een puistje of blauwe plek. Iets dat je een week voor of na de fotoshoot niet zou hebben. Voor de rest: je bent mooi zoals je bent. Deze bewerkingen zijn al gedaan als jij de foto's ontvangt via je online galerij. Heb je bepaalde wensen? Laat het me dan vooraf even weten, dan kan ik hier rekening mee houden tijdens het bewerken van de foto's.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bekijk en/of download hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking.