INFO

Wat ik als eerste red als mijn huis in brand staat? Mijn geliefde en mijn foto's. Alleen al die prioriteit laat voor mij zien hoe belangrijk foto's zijn. Ze staan stuk voor stuk voor een herinnering aan een bepaalde periode. Ik ga graag met jou/jullie op pad om de mooie herinneringen vast te leggen.

INVESTERING

Een overzicht van de pakketprijzen vind je bij 'my story'. Ga naar jouw verhaal en scroll naar onderen voor de pakketten.

Lovestory, familystory, zwangerschapsshoot, boudoirshoot vanaf € 175

Newbornshoot vanaf € 200

Bruiloftreportage vanaf € 1.350

Bedrijfsreportage vanaf € 250 ex btw

            

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hieronder meer uitleg over je shoot én welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw boeking.

Door een fotoshoot te boeken, accepteert Klant gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden en verklaart Klant dat hij deze heeft gelezen en begrijpt. 

Duur reportage

- Loveshoots / familieshoots / zwangerschapsshoots: één uur;

- Newborn: één tot twee uur;

- Overige opdrachten: duur wordt besproken.

Tijdstip

Klant wordt verwacht op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Indien Klant te laat komt, gaat deze tijd af van de duur van de reportage.

Kosten
Prijzen op deze website zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld. Niet bij de prijs zijn inbegrepen:

- reistijdkostenvergoeding:  € 0.40 p/km ex btw. 

- eventuele parkeerkosten

Optionele kosten:

- Herbewerkingen: € 10 per foto. Onder herbewerkingen wordt verstaan: het aanpassen van foto's (al dan niet via photoshop), het omzetten van kleur naar zwart/wit, het omzetten van zwart/wit naar kleur en andere herbewerkingen die Klant verzoekt ná ontvangst van de foto's.

- Houten USB € 25,-

- Houten USB in een mooie bewaardoos inclusief alvast wat prints € 50,-

Prijswijzigingen

Het aanbod van pakketten en prijzen kan tussentijds worden gewijzigd; dit wordt via de website gecommuniceerd. Pas na een geaccordeerde opdrachtbevestiging staat een prijs vast. Er kan derhalve geen beroep worden gedaan op oude prijzen, zoals bijvoorbeeld in eerder gedownloade brochures.

Betaling

De betaling kan na de fotoshoot contant of giraal worden voldaan. Klant ontvangt de foto's pas na betaling.

Levering foto's

Van alle gemaakte foto's wordt door de fotograaf een selectie genomen. Deze selectie zal worden bewerkt in de stijl van het portfolio van Fotograaf. Indien Klant andere kleurbewerkingen wenst, dan dient Klant dit voorafgaand aan de shoot te verzoeken. Indien Klant na ontvangst van de foto's de foto's wil laten herbewerken, dan dient Klant dit binnen twee weken na ontvangst te verzoeken (zie hierboven voor de kosten van herbewerkingen).

De foto's worden naar Klant gemaild via Wetransfer en een persoonlijke gallery. Klant kan de foto's verwachten binnen drie weken na de fotoshoot, mits aan de betaling is voldaan of tenzij anders is afgesproken. Foto's van een bruiloft volgen binnen vier weken na de bruiloftsreportage.

Spoedje?

Heeft Klant één of meerdere foto's sneller nodig dan twee weken? Laat het dan van te voren even weten en dan zorgt de fotograaf dat de foto's binnen drie werkdagen worden afgeleverd. De kosten voor de snelle levering bedragen € 25,- ex btw.

Gebruik foto's

Op grond van de Auteurswet mag Klant de foto's zelf niet wijzigen (bijsnijden, kleurfilters gebruiken of anderszins bewerken) én dient Klant bij publicatie van foto's (bijv. op internet) de naam van de fotograaf te vermelden @cheryllvanweertphotography. Indien Klant in strijd handelt met de Auteurswet, kan de fotograaf een schadevergoeding vorderen.

Album 15x15

Bij sommige pakketen zit een luxe linnen album inbegrepen. Dit 15x15 verrassingsalbum bevat 20 pagina's / 10 spreads en zal worden opgemaakt door Fotograaf. Omdat dit een mini album is en een klein prijsje heeft, zal de opmaak hiervan niet worden overlegd met Klant. Fotograaf zal conform jullie verhaal het album met een rustige lay-out opmaken, waardoor vaak niet alle foto's van de reportage het album halen. Wil je toch dat jouw album in overleg wordt opgemaakt? Kies dan voor de Upgrade van 20x20 album a € 30,- waarbij overleg zit inbegrepen.

Slecht weer

Helaas zal bij een slechte weersvoorspelling de fotoshoot op een buitenlocatie moeten worden verzet. Houd dus rekening met schuiven in tijden. Mocht er een fotosessie gepland staan om 10.00u, maar de weersvoorspelling geeft aan dat het dan gaat regenen en het om 12.00u wel droog is, dan zullen we de shoot verschuiven naar 12.00u. Als het de hele dag regent, dan zullen we de fotoshoot verzetten naar een andere datum.

 

Annulering

  • Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 30 dagen voor de fotoshoot, kan de geplande sessie worden geannuleerd. Er wordt door de fotografe dan eenmaal een nieuwe datum voorgesteld zonder meerprijs. Vanwege de volle agenda van Fotograaf zal het aanbod van de nieuwe datum beperkt zijn, hetgeen door de annulering van Klant het risico is van Klant. Bij annulering zonder nieuwe shootdatum zal 50% van het afgesproken bedrag aangerekend worden.

  • Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 1 week voor de fotoshoot, wordt 50% van het afgesproken bedrag aangerekend. 

  • Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 3 dagen voor de fotoshoot, wordt het afgesproken bedrag aangerekend. 

  • Enkel in geval van onvoorziene omstandigheden, waaronder begrepen ziekte of overlijden, waaronder niet begrepen het weer of andere gemaakte afspraken, kan er maximaal 24 uur van te voren kosteloos worden afgemeld, waarna de fotosessie wordt verzet en binnen 1 maand plaats vindt. Bij annulering zonder nieuwe shootdatum zal 50% van het afgesproken bedrag aangerekend worden.

Bewaartermijn

Cheryll van Weert Fotografie bewaart uw foto's twee maanden. Klant dient ervoor te zorgen dat hij de foto's goed opslaat.

Locaties

Het reizen van/naar locatie de Kampina in Boxtel is bij de prijs inbegrepen. Andere locaties zijn in overleg zeker mogelijk! 

Corona maatregelen

- 1,5 meter afstand (dus weinig close-up shots);
- Geen handjes schudden;

- Geen uitwisseling van spullen, dus geen klantengarderobe of elkaar helpen met spullen dragen;
- De shoot vindt plaats in een rustig natuurgebied;
- De shoot vindt plaats op doordeweekse dagen/avonden i.v.m. drukte in het weekend in de natuurgebieden;
- Bij klachten spreken we niet af en ik hoop echt dat jullie dit voor jullie eigen en voor mijn veiligheid serieus nemen. Dus bij niezen, hoesten, keelklachten, koorts e.d. spreken we niet af;

- Enkel eigen gezin i.v.m. samenscholingsverbod. Dus geen opa's, oma's, schoonbroers/zussen, maar alleen de gezinsleden waarmee je in huis woont.

Indien niet Klant zich niet aan de Corona maatregelen houdt, zal de fotoshoot per direct worden beëindigd zonder restitutie van de overeengekomen prijs in de opdrachtbevestiging. Indien Fotograaf een boete ontvangt voor het niet naleven van het samenscholingsverbod omdat Klant niet met het eigen huishouden blijkt te zijn, dan zal de boete voor rekening komen van Klant.

Algemene Voorwaarden
Laatst gewijzigd op: 30 april 2020
Download de Algemene Voorwaarden hier:

LET'S MEET

info@cheryllvanweert.com

Boxtel, Nederland

© 2020 by Cheryll van Weert

KVK 55864279

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon