top of page
Trouwfotograaf Brabant


Dit wil je op jullie bruiloft!

Natuurlijk draait de dag om de liefde die jullie voor elkaar voelen, want daarom komen jullie samen met al jullie dierbaren. Maar heb je hier al eens bij stilgestaan: deze dag zal nooit voor een tweede keer plaats vinden. Alle gasten die er zo mooi uitzien die dag, zullen nooit meer op deze exacte manier zo bij elkaar zijn. Want de tijd neemt ons mee, ons uiterlijk verandert, wij veranderen. Mijn werk als fotograaf voelt nooit zo belangrijk als op een bruiloft om juist die momenten en connecties vast te leggen. Jullie momenten. Met jullie dierbaren. En nee, dat doen we niet door geposeerd in een rijtje te gaan staan, maar door toffe beelden te maken die bij jullie passen. 

Tijdens ons kennismakingsgesprek proef ik wat belangrijk is voor jullie. Voor de ene is een serie als peaky blinders een inspiratiebron.


Backstage video door Michel Warnar

Voor de ander is dat een lied zingen dat studiegenoten met elkaar verbindt.

CVW_11052019_preview_klein (11 van 15).jpg

Of een proostmomentje op de bar of in een bibliotheek, omdat die plekjes ervoor zorgden dat jullie de locatie boekten.

Trouwfotograaf Brabant
Trouwfotograaf Brabant
preview-11.jpg

En als je gek bent op champagne, dan weet ik daar ook wel iets leuks voor!

Laten we samen op zoek gaan naar de dingen die jullie belangrijk vinden en deze samenbrengen met de mensen van wie jullie houden voor onvergetelijke groepsfoto's.

Trouwfotograaf Brabant

De 4 belangrijkste tips die ik mijn bruidsparen geef om deze onvergetlijke groepsfoto's te krijgen:
 
1) Maak je lijstje niet te lang. Hoe langer je lijstje met groepsfoto's, hoe sneller je in het "rijtje" terecht komt. En geloof me, als het gaat om spontaniteit, dan wil je daar niet komen te staan. De vier combinaties die vaak worden gemaakt: 1. gezin bruid 2. gezin bruidegom 3. vrouwenfoto met vriendinnen bruid 4. mannenfoto met vrienden bruidegom. Andere combinaties ontstaan vaak spontaan. 

2) Plan de groepsfoto's tijdens de borrel. Geef het lijstje met namen aan de fotograaf en/of ceremoniemeester, zodat zij de gasten kunnen verzamelen als jullie nog lekker aan het borrelen zijn. Zo hoef je als bruidspaar niet te wachten en heb je niet het gevoel dat je lang weg bent van je borrel. 

3) Bespreek vooraf met elkaar wat voor jullie belangrijk is. Tijdens het kennismakingsgesprek kan worden besproken wat jullie wensen zijn en wat voor creatieve ideeën ik daarbij kan aandragen.

4) Verzamel de juiste attributen voor op jullie bruiloft. Denk hierbij aan sigaren, champagne, wiskey, etc. Vergeet dan ook de aansteker/glazen niet of check even op de locatie of zij deze hebben.

 

bottom of page