top of page

HEE HALLO!

Mijn naam is Cheryll Verkuijlen - van Weert (spreek je uit als "sje-riel", geboren in'89) en ik fotografeer LIEFDE, met een enthousiaste openheid, een focus op connectie en mooi licht. Mijn hart maakt een sprongetje als ik word toegelaten tot bijzondere momenten in iemands leven, zoals een eerste blik op een bruiloft of een eerste douchemomentje van kersverse ouders met hun baby. Zo intiem, zo dichtbij, zo veel liefde.

Op mijn 14e kocht ik mijn eerste camera en ik ben sindsdien nooit gestopt met fotograferen. Na mijn rechtenstudie en een jaar werken in de advocatuur, besloot ik in 2017 tóch om van mijn hobby mijn werk te maken. Naast fotograferen ben ik dol op: voorgelezen worden, badderen, massages en alle melkchocoladevormen met caramel, hmmm! In mijn moestuintje kom ik tot rust en met de groenten probeer ik in de keuken nieuwe recepten uit. Na zo'n zelfgemaakt diner is het mijn favoriete uurtje van de dag: spelen met Aela en Vince, zonder afleidingen, voorlezen, kroelen, ik hou ervan! Daarna kruip ik tegen Vince aan en kijk ik graag series over, hoe kan het ook anders: liefde. En in het weekend? Dan ga ik het liefste samen met Vince & Aela of met vrienden/familie op pad om de fijnste herinneringen te maken samen. Met dit jaar als kers op de taart: onze sabbatical.

Trouwfotograaf uit Brabant
Loveshoot Boxtel

MY  GUY

Al 13 jaar laat mijn man mij stralen. Ik geloof in hem, in ons en in de liefde. Iedereen om mij heen weet: ik ben een sukkel voor de liefde. Hij is ook de reden waarom ik de laatste jaren mijn focus in mijn werk heb verschoven van fashion naar het vastleggen van connectie en liefde. 

Samen met Vince beleef ik veel mooie avonturen. Hij laat me inzien dat ik ook van de wereldwonderen kan genieten, zonder dat ik ze steeds moet vastleggen met mijn camera. Oke dan... eventjes een foto maken... en dan samen genieten!

MY  BABYGIRL

Zo cliché, maar zo waar... de tijd vliegt! En onze kinderen maken ons hiervan bewust. Al toen mijn dochter Aela ('20) drie weken oud was, dacht ik: "huh hoezo groeit ze al zo snel? Ze past al niet meer in haar eerste kleertjes!" Zij maakt me ervan bewust dat de klik van mijn camera een pauzeknop is om dierbare herinneringen vast te leggen. Die kleine handjes, dat tevreden glimlachje net na een voeding... het zit hem in de kleine dingen. En juist die dingen gaan we missen als ze er niet meer zijn.

Trouwfotograaf uit Brabant

MY  PEOPLE

Om mij heen staan geweldige, positieve mensen. Door hen ben ik ervan overtuigd dat het in het leven gaat om herinneringen. En herinneringen zijn het waard om vast te worden gelegd. 

Daarom zet ik mensen graag op de foto zoals ze zijn.. zoals ze met elkaar zijn.. Ik ben niet op zoek naar het perfecte plaatje, maar naar hoe ik hen als zichzelf op de foto kan krijgen.

Trouwfotograaf uit Brabant
Trouwfotograaf uit Brabant

MY  FRIENDS

Zij insprireren mij. Zij overtuigen mij dat je verder kunt reizen dan enkel tot de horizon.

 

Ik heb mijn ontwikkelingen als fotografe te danken aan mijn vriendinnen, die zo vaak voor mij hebben geposeerd als ik weer eens iets nieuws wilde uitproberen. 

Trouwfotograaf uit Brabant

YOU

Met een open, nieuwsgierige en enthousiaste houding luister ik naar de verhalen van mijn klanten. Wat voor de ene iets heel kleins kan zijn, is voor de ander enorm belangrijk. Door de open gesprekken voorafgaand aan en tijdens een fotoreportage leer ik jouw kernwaarden beter kennen. Jouw verhaal inspireert me om te zoeken naar de beelden die bij jou passen. Dus dankjewel voor je openheid naar mij toe, waardoor ik mezelf blijf ontwikkelen.

bottom of page