top of page

LET'S GET

IN TOUCH

I'M TAKING A SABBATICAL

Gisteren nog was Aela mijn kleine baby en nu kletst ons meisje de hele dag door. "Hoe kunnen we de tijd op pauze zetten of in ieder geval wat langzamer laten gaan?" is een vraag die steeds weer bij ons opkomt. Dat doe je denk ik door meer aanwezig te zijn op de momenten dat je samen bent en meer tijd met elkaar door te brengen. Dat is ook de reden dat we 10 weken met sabbatical gaan en in het buitenland gaan wonen.

Recharge&Renew_Lou-11.jpg

Mijn naam is Cheryll Verkuijlen van Weert en ik vang liefde in warme, pure beelden. Liefde voor jouw dierbaren, liefde voor jezelf en liefde voor jouw bedrijf. Dit doe ik al 17 jaar met een fijn oog voor mooi licht en artistieke invallen. Zo leergierig als ik ben, heb ik mezelf alles aangeleerd: fotografie, bewerkingen en het runnen van een bedrijf. Nog steeds leer ik van iedere opdracht en blijf ik mezelf uitdagen om iedere week andere foto's te maken. Klik hier als je meer over mij wilt lezen.

Op dit moment ben ik volgeboekt t/m juli 2023 en is mijn agenda gesloten voor boekingen. Dankjewel voor alle waanzinnige verhalen die ik mag vastleggen en het vertrouwen in mij om dit op een onvergetelijke manier te mogen doen. Op maandag 3 juli mail ik mijn agenda voor augustus t/m december 2023 via mijn mailclubje (scroll naar beneden om je aan te melden). Trouwreportages plan ik wel al in; dus zoeken jullie nog een trouwfotograaf? Klik dan op de button hieronder en ik kom heel graag met jullie in contact.

Take me to...

IK VANG LIEFDE IN WARME, PURE BEELDEN.

Foto @withlouphotography

mailinglijst

LET'S STAY IN TOUCH

Ik zou het super fijn vinden als we in contact kunnen blijven! Heel graag verwelkom ik je bij mijn mailclubje, zodat ik je als eerste op de hoogte kan houden van het laatste nieuws, vrijgekomen plekjes en leuke acties. Ik beloof je enkel te mailen als ik iets te melden heb en ik zal je uiteraard niet overladen met onzinnige dingen!

Schrijf je hier in:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

#CHERYLLVANWEERTPHOTOGRAPHY

Tot 3 juli offline + op sabbatical

(lees meer)

bottom of page