top of page

CURSUS BABYFOTOGRAFIE

VOOR MAMA'S

Verwacht jij een kindje of ben je net moeder geworden en wil je deze periode vastleggen? Wil jij mooiere foto's maken van je baby met een hogere kwaliteit? Leer het bij deze korte fotografiecursus voor mama's.

Via deze online instagramcursus leer je in 5 modules om mooie, veelbetekenende foto's te maken van jouw baby (0-12 maanden).

 

Newbornshoot Boxtel

INFO

 • WIE - voor mama's met een smartphone of digitale camera​
   

 • WAT - leren hoe je de mooiste foto's kunt maken van jouw baby (0-12 maanden).

 • WAAR - via besloten instagramaccount @cherylls_cursus​
   

 • WANNEER - de cursus start op 1 oktober 2020
   

 • WAAROM - omdat jij als mama veelbetekenende foto's wilt maken van je baby
   

 • INVESTERING - € 39

Voor de wereld ben je een moeder. 

Voor jouw kind ben je de wereld.

CVW_25112019-32.jpg

INHOUD
 

 

5 DAGEN LANG EEN VERHAAL MET UITLEG EN TIPS

Inspirerende filmpjes en teksten waarbij ik uitleg hoe je de mooiste foto's kunt maken van je (pasgeboren) baby. Ik leg je alle trucjes uit die daarbij komen kijken, zonder je af te laten schrikken door de technische kant van het verhaal. Eenvoudig, kort en vol inspiratie. Iedere dag zal er een filmpje online komen via het besloten instagramaccount @cherylls_cursus.

 

Module 1 - Een goede voorbereiding is het halve werk

Uitleg over hoe je jouw fotoshoot het beste kunt voorbereiden: wat is het beste tijdstip, welke tips zorgen ervoor dat jouw baby rustig blijft tijdens de shoot, kijken naar de omgeving, etc.

Module 2 - Anders kijken naar het licht in huis

Uitleg over hoe het licht de belangrijkste factor is van een mooie foto en tips over hoe je het licht dat je huis binnen valt kunt gebruiken. 

Module 3 - Inbakertechnieken & kledingtips

Uitleg over hoe ik newborns inbaker en tips voor welke kleding het mooiste is voor op de foto (zowel voor de baby als de andere gezinsleden).

Module 4 - De mooiste poses voor je baby

Hoe krijg je je baby in de mooiste poses? Stap voor stap leg ik je dit uit.

Module 5 - Liefdevolle poses samen met je baby

Waar moet je op letten als je foto's maakt van je partner en jullie baby? Of wat kun je je partner uitleggen als hij een foto van jou met jullie baby maakt? Wat zijn mooie poses met z'n drietjes? Wat zijn mooie poses met andere kinderen erbij? Ik leg het je allemaal uit.

Instagram Live

Heb je vragen? Ik beantwoord live alle vragen die je hebt naar aanleiding van de cursus.

Bonus: audioguide

Jij en je camera gaan samen aan de slag om mooie foto's te maken van jullie (pasgeboren) baby. Ik ben er ook een beetje bij door je middels een audiobestand te inspireren en je nog meer kennis te geven. Tijdens dat je bezig bent met fotograferen, praat ik tegen je over wat je hebt geleerd middels de stories, geef je nog meer tips en tricks en laat je zien hoe ik naar jouw omgeving zou kijken als fotograaf.

"Echt een aanrader voor als jij ook zelf mooie foto's wilt kunnen maken."

"Ik heb deze cursus gevolgd zodat wij ook mooie foto's van ons ventje kunnen maken nu er tijdens de Corona-crisis geen fotograaf kan langskomen. Cheryll legt in haar cursus alles duidelijk uit en geeft zeer bruikbare tips! Echt een aanrader voor als jij ook zelf mooie foto's wilt kunnen maken."

—  Ellen T.

REVIEWS

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe word ik toegelaten tot het besloten instagramaccount?

Nadat je je ticket hebt gekocht, kun je een volgverzoek sturen naar @cherylls_cursus en wordt je toegelaten tot het account.

Is de cursus alleen online?

Ja, deze cursus bestaat uit filmpjes die worden gedeeld via een besloten instagram account.

Kun je de cursus terugkijken of is het na 1x kijken niet meer beschikbaar?

De video's wordt van 1 t/m 5 oktober online gedeeld: 1 module per dag. Deze video's kun je in je eigen tijd en lekker vanaf je bank bekijken. Het cursusmateriaal zal beschikbaar blijven tot 1 december.

Waar kan ik mijn vragen stellen?

Vragen over de cursus (ticketverkoop, etc) kun je mailen via info@cheryllvanweert.comVragen over de inhoud van de cursus via instagram DM @cherylls_cursus. Je kunt me tot 1 november vragen stellen (daarna helaas niet meer ivm mijn verlof).  

Wat voor camera heb ik nodig voor deze cursus?

Deze cursus is geschikt voor een smartphone en digitale camera. 

Krijg ik ook technische uitleg over fotografie?

De technische uitleg in deze cursus is beperkt en daarom ook goed te doen met zowel een camera als een telefoon. We gaan het dus niet uitgebreid hebben over sluitertijd, diafragma, etc. 

Is de cursus ook interessant voor een fotograaf?

In de vorige editie deden er ook enkele fotografen mee die wat meer wilden weten over newbornfotografie. Ik geef praktische tips, leg mijn workflow uit en geef poseertips: dus zeker handig voor fotografen!​ En je mag me tijdens de IG Live alle vragen stellen die je nog hebt over newbornfotografie. De woorden van een fotografe die meedeed: "Ik heb als hobby fotografe deelgenomen aan de cursus en heb er zeker van geleerd. Een online cursus van Cheryll is een echte aanrader, niet alleen voor beginners.”

Is de cursus ook geschikt voor kleine kinderen i.p.v. een baby?

Ik zou deze cursus enkel adviseren voor mama's met een baby van 0-12 maanden of vrouwen die zwanger zijn en een kindje verwachten. Er worden tips gegeven voor newborns (eerste weken na de geboorte) m.b.t. de voorbereiding en het inbakeren van de newborn. De rest van de uitleg is toepasbaar voor pasgeboren kindjes én voor baby's (1-12 maanden). 

Komt er een volgende editie?

Ik kan je op dit moment nog niet vertellen of er een volgende editie komt, omdat er ook andere toffe cursussen op de plank liggen te wachten en ik mijn tijd maar één keer kan besteden ;) Ik houd je op de hoogte van deze cursus en andere cursussen via mijn mailinglijst.

CVW__26092018 (7 van 23).jpg

LET'S CONNECT!

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

#CHERYLLVANWEERTPHOTOGRAPHY

bottom of page