HEE HALLO!!

Leuk dat je wat meer over mij wilt weten! Ik ben een fotografe met een voorliefde voor het fotograferen met mooi, natuurlijk licht. Ik vind het ontzettend leuk om iedere week weer nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben vanaf mijn 15e gaan leren over fotografie en heb mezelf alles aangeleerd: fotografie, bewerkingen en het runnen van een bedrijf. Nog steeds leer ik van iedere opdracht en blijf ik mezelf uitdagen om iedere week andere foto's te maken. 

MY  GUY

Al 10 jaar laat mijn man mij stralen. Ik geloof in hem, in ons en in de liefde. Iedereen om mij heen weet: ik ben een sukkel voor de liefde. Hij is ook de reden waarom ik de laatste jaren mijn focus in mijn werk heb verschoven naar het vastleggen van connectie en liefde. 

Samen met Vince beleef ik veel mooie avonturen. Hij laat me inzien dat ik ook van de wereldwonderen kan genieten, zonder dat ik ze steeds moet vastleggen met mijn camera. Oke dan... eventjes een foto maken... en dan samen genieten!

MY  FRIENDS

Zij insprireren mij. Zij overtuigen mij dat je verder kunt reizen dan enkel tot de horizon.

 

Ik heb mijn ontwikkelingen als fotografe te danken aan mijn vriendinnen, die zo vaak voor mij hebben geposeerd als ik weer eens iets nieuws wilde uitproberen. 

MY  PEOPLE

Om mij heen staan geweldige, positieve mensen. Door hen ben ik ervan overtuigd dat het in het leven gaat om herinneringen. En herinneringen zijn het waard om vast te worden gelegd. 

Daarom zet ik mensen graag op de foto zoals ze zijn.. zoals ze met elkaar zijn.. Ik ben niet op zoek naar het perfecte plaatje, maar naar hoe ik hen als zichzelf op de foto kan krijgen.

LET'S MEET

info@cheryllvanweert.com

Boxtel, Nederland

© 2020 by Cheryll van Weert

KVK 55864279

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon