HEE HALLO!!

Leuk dat je wat meer over mij wilt weten! Mijn naam is Cheryll Verkuijlen van Weert en ik ben een fotografe met een voorliefde voor het fotograferen met mooi, natuurlijk licht. Ik vind het ontzettend leuk om iedere week weer nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben vanaf mijn 15e gaan leren over fotografie en heb mezelf alles aangeleerd: fotografie, bewerkingen en het runnen van een bedrijf. Nog steeds leer ik van iedere opdracht en blijf ik mezelf uitdagen om iedere week andere foto's te maken. De laatste tijd ligt mijn focus op het vangen van licht op een bijzondere manier.

Naast fotograferen ben ik dol op: voorgelezen worden, badderen en alles met de combi melkchocolade en caramel, hmmm! In mijn moestuintje kom ik tot rust en met de opbrengst probeer ik in de keuken nieuwe recepten uit. 's Avonds plof ik met Vince op de bank en kijk ik graag series over, hoe kan het ook anders: liefde.

maart2022-1.jpg

MY  GUY

Al 12 jaar laat mijn man mij stralen. Ik geloof in hem, in ons en in de liefde. Iedereen om mij heen weet: ik ben een sukkel voor de liefde. Hij is ook de reden waarom ik de laatste jaren mijn focus in mijn werk heb verschoven naar het vastleggen van connectie en liefde. 

Samen met Vince beleef ik veel mooie avonturen. Hij laat me inzien dat ik ook van de wereldwonderen kan genieten, zonder dat ik ze steeds moet vastleggen met mijn camera. Oke dan... eventjes een foto maken... en dan samen genieten!

MY  BABYGIRL

Zo cliché, maar zo waar... de tijd vliegt! En onze kinderen maken ons hiervan bewust. Al toen mijn dochter Aela drie weken oud was, dacht ik: "huh hoezo groeit ze al zo snel? Ze past al niet meer in haar eerste kleertjes!" Zij maakt me ervan bewust dat de klik van mijn camera een pauzeknop is om dierbare herinneringen vast te leggen. Die kleine handjes, dat tevreden glimlachje net na een voeding... het zit hem in de kleine dingen. En juist die dingen gaan we missen als ze er niet meer zijn.

Schermafbeelding 2022-09-23 om 14.58.21.png

MY  PEOPLE

Om mij heen staan geweldige, positieve mensen. Door hen ben ik ervan overtuigd dat het in het leven gaat om herinneringen. En herinneringen zijn het waard om vast te worden gelegd. 

Daarom zet ik mensen graag op de foto zoals ze zijn.. zoals ze met elkaar zijn.. Ik ben niet op zoek naar het perfecte plaatje, maar naar hoe ik hen als zichzelf op de foto kan krijgen.

MY  FRIENDS

Zij insprireren mij. Zij overtuigen mij dat je verder kunt reizen dan enkel tot de horizon.

 

Ik heb mijn ontwikkelingen als fotografe te danken aan mijn vriendinnen, die zo vaak voor mij hebben geposeerd als ik weer eens iets nieuws wilde uitproberen. 

preview-klein-16.JPG

YOU

Met een open, nieuwsgierige en enthousiaste houding luister ik naar de verhalen van mijn klanten. Wat voor de ene iets heel kleins kan zijn, is voor de ander enorm belangrijk. Door de open gesprekken voorafgaand aan en tijdens een fotoreportage leer ik jouw kernwaarden beter kennen. Jouw verhaal inspireert me om te zoeken naar de beelden die bij jou passen. Dus dankjewel voor je openheid naar mij toe, waardoor ik mezelf blijf ontwikkelen.