top of page

Trouwfotografie

liefdevol, warm en puur

Trouwfotograaf uit Brabant

Gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Tijdens jullie dag is mijn doel om jullie karakter door te vertalen in mijn foto's. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie echt zijn. Ik leer jullie dan ook graag beter kennen voor een ontspannen sfeer.

Behind the scenes video door Nadeche Theloesen

YOUR STORY

Mijn focus op connectie en bijzonder, natuurlijk licht brengt het beste naar boven in iedereen die voor mijn camera staat. Ohh zo als net dat fijne zonnestraaltje dat binnenschijnt of als het zorgt voor een bijzonder silhouet, ik hou ervan! Ik focus me op de belangrijke momenten van jullie dag, maar stiekem zijn de momenten tussendoor die niet in jullie draaiboek staan zo zo belangrijk voor later: die ene knuffel met oma of die ene blik naar een van je ouders...   

Ik zal in jullie reportage ook beelden maken die net even wat zijn dan je gewend bent. Met veel liefde en plezier leg ik alle details, spontane momenten en vooral de connectie tussen jullie én jullie dierbaren vast, zodat jullie verhaal op speciale manier vastgelegd wordt om voor altijd vast te houden en terug te grijpen op jullie herinneringen

Lieve woorden

"Wij hebben Cheryll gevraagd om mee te gaan vanwege de warmte en het gevoel dat zij legt in ieder beeld dat zij schiet. Niet wetende dat wij er een vriendin bij zouden hebben op ons huwelijk in Italië. Ze mengde met al onze gasten, stelde ons gerust, luisterde naar alles wat wij wel en niet fijn vonden en om dat nog maar te spreken over de foto’s. Onze gasten zijn excuses aan het verzinnen om een shoot te regelen puur zodat ze haar nog een keer terug kunnen zien. Cheryll heeft elk moment en gevoel op beeld kunnen brengen zoals wij deze daadwerkelijk beleefd hebben en wij zijn vereerd dat zij bij ons aanwezig kon zijn." - bruid Esmee Bakker.
Trouwfotograaf uit Brabant

THEIR STORY

Bekijk hier onder de verhalen van andere bruidsparen.

portfolio
Investment

INVESTMENT

- kennismakingsgesprek

- telefonisch detailgesprek

- 5 uren fotografie
 

- preview binnen één werkdag

om alvast na te genieten met wat mooie foto's 

- de mooiste foto's professioneel nabewerkt in de stijl van mijn portfolio

- binnen 6 weken ontvangen jullie minstens 250 mooie foto's van jullie dag

- foto's op USB-stick, verpakt als een fijn cadeautje in een houten box

- mini weddingalbum
 

€ 1.850,-

Meer uren zijn mogelijk. Willen jullie meer informatie? Download dan hieronder mijn brochure.

formuler wedding

LET'S CONNECT

Denken jullie dat we een match zijn? Laten we elkaar dan beter leren kennen! Vul het formulier hieronder in en ik laat je zsm weten of ik beschikbaar ben.

2024 volgeboekt

 2025 beschikbaar 

Trouwfotograaf uit Brabant

Bedankt voor je bericht! Ik ben enorm dankbaar dat je me hebt weten te vinden om jullie verhaal vast te leggen en ik weet hoe belangrijk dit voor je zal zijn, dus ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden. Dit gezegd hebbende, als ik niet binnen een paar uur reageer, dan ben ik waarschijnlijk a) een bruiloft of andere reportage aan het fotograferen b) aan het slapen c) leuke dingen aan het doen met manlief en dochter d) foto's aan het bewerken. Ik hoop je aanvraag binnen 3 dagen te kunnen beantwoorden.

#CHERYLLVANWEERTPHOTOGRAPHY

bottom of page