top of page
imagen.jpg

IMAGEN AI 

​Sta jij op het punt om verder te groeien, maar weet je niet hoe je de volgende stap kunt zetten? Heb je "geen tijd" voor de dingen die belangrijk zijn? Heel graag gun ik jou die tijd en ruimte, door tijdbesparende tools, waaronder Imagen AI. Hier vind je meer informatie over hoe Imagen AI werkt, hoe je het kunt gebruiken en je kunt hier zelfs mijn profiel met meer dan 30.000 foto's bestellen.

Hi ambitieuze fotograaf!

CVW_klein-12.jpg

Herken je dit?

√ Je wilt meer tijd maken voor jezelf en je bedrijf, maar maakt er telkens geen prioriteit van; 

 

√ Je wilt je workflow versimpelen, maar je ziet er tegenop dat je er eerst veel tijd in moet steken;

 

√ Je bent op zoek naar een gestroomlijnde edit-stijl;

Lees dan verder.

WIE IS CHERYLL?

katwijkaanzee-14.jpg
I’M AN IMAGENER pink.jpg

Cheryll Verkuijlen - van Weert

Verhalenvanger bij liefdevolle momenten in warme, pure foto's

&

Cheerleader voor andere ondernemers m.b.t. simpelere workflow, het stellen van prioriteiten in hun business en bij het balanceren van werk- en privéleven

Officiële ambassadeur van Imagen AI

hoe werkt imagen

HOE WERKT IMAGEN AI?​​

Imagen AI is een programma dat op basis van jouw editstijl de foto's voor jou bewerkt. Hoe werkt dit?

 1. Je downloadt het programma op je computer;

 2. Je uploadt je eigen preset of beter nog 3.000 foto's die je al hebt bewerkt. Ik sleepte er zelf op een avond 10 galerijen in van bruiloften en werd de volgende ochtend wakker met een eigen profiel;

 3. Je uploadt vanaf nu je werk in Lightroom, selecteert vervolgens de galerij in Imagen en wacht todat je een mailtje hebt dat de galerij is bewerkt.

 4. Je download de edits en tweakt zelf nog verder in Lightroom/Photoshop. Ik merkte dat naarmate je meer foto's edit, dat Imagen je stijl steeds beter begrijpt. Nog steeds ben ik handmatig iedere foto aan het bekijken, kleine aanpassingen aan het doen en verwijder ik vlekjes en pukkeltjes handmatig.

 5. Je hebt nu meer tijd voor diepgang met je klanten en om nu eindelijk eens op sabbatical te gaan ;)

CVW_klein-8.jpg

Imagen AI zelf installeren

Je kunt Imagen AI heel eenvoudig zelf installeren en als officiële ambassadeur mag ik je 1.500 gratis edits aanbieden!

zelf installeren

Cheryll als jouw persoonlijke editor?

Als ervaren portretfotograaf heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Ik fotografeer al sinds mijn 15e en ben sinds 8 jaar fulltime trouwfotograaf, waarbij ik al heeeeel veel foto's heb mogen maken en editen. Sinds 2022 heb ik een profiel op Imagen AI ontwikkeld dat meer dan 30.000 foto's omvat. Zo weet het programma dus wat ik met welke foto zou doen. Het gebruiken van mijn profiel is dus als een eigen editor naast je hebben zitten.

Wat het verschil is met een preset?

Een preset is een soort filter die je maakt in Lightroom, die je zelf per foto nog aanpast. Mijn profiel gaat een stuk verder dan dat en omvat ál mijn voorkeuren bij verschillende omstandigheden. Als iemand die graag kookt en bakt in de keuken, trek ik graag deze vergelijking: Je kunt een bedrijf een kookbox laten bezorgen met het recept erbij en zelf het gerecht maken. Of je laat een professionele chef in huis komen om het koken voor je te doen, terwijl je met je gezin aan het relaxen bent. Je kunt zelf alsnog bepalen of je een sausje hier of daar wilt, maar 95% van het werk wordt al voor je gedaan.

Cheryll profiel

Cheryll's profiel gebruiken

Blue Soft Book Cover Mockup Pinterest Pin_edited.jpg

Koop hier jouw VIP toegang tot mijn Imagen AI profiel en ga lekker wandelen terwijl jouw foto's worden bewerkt.

Je ontvangt een link naar mijn profiel én een uitleg video. De eerste 10 fotografen ontvangen de introductieprijs van € 197, daarna gaat de prijs naar € 267.

Stap 1: meld je aan via deze link

Stap 2: bestel Cheryll's profiel via de knop hieronder

 

Probeer Cheryll's AI profiel op jouw foto's. 
Toch eerst even wat testfoto's laten bewerken? Klik hier om 10 raw foto's te laten editen.

Podcast over Imagen

"In deze aflevering deelt fotograaf Cheryll van Weert haar geheimen over het vinden van een balans tussen werk en privé. (...) Daarnaast onthult Cheryll - vanaf minuut 16:23 - hoe automatiseringenstools zoals Imagen AI haar niet alleen helpen om tijd te besparen, maar ook om consistentie te brengen in haar werkprocessen."

 • Hoelang duurt een fotoshoot?
  De duur van de shoot is afhankelijk van je pakketkeuze. Klik op STORIES om de pakketten te bekijken. #duur #tijdsduur #hoelang #hoe #lang
 • Op welke locatie vindt de fotoshoot plaats?
  In het natuurgebied De Kampina zijn vele mooie plekjes te vinden en is dan ook mijn favoriete locatie voor familieshoots. Het reizen van/naar locatie de Kampina in Boxtel is bij de prijs van je fotoshoot inbegrepen. Andere locaties zijn in overleg zeker mogelijk bij fotoshoots tot een max van 50km vanaf mijn vestigingsadres in Boxtel (bruiloften vallen niet onder deze maximum afstand).
 • Hoe/wanneer worden de foto's geleverd?
  1) Van alle gemaakte foto's wordt door Cheryll een selectie genomen. Deze selectie zal worden bewerkt in de stijl van haar portfolio (een gedeelte in kleur en een gedeelte in zwart/wit). ​ 2) Je ontvangt de foto's binnen per mail met een link naar jouw persoonlijke online galerij (fotoshoot binnen 3 weken, trouwreportage binnen 6 weken, mits de betaling is voldaan of tenzij anders is afgesproken). 3) Je kunt via de galerij jouw favorieten zelf downloaden en/of extra digitale foto's bijbestellen. De online galerij blijft een maand online staan. #levertijd #levering
 • Wat zijn de kosten voor een fotoreportage?
  Een overzicht van de pakketten kun je vinden bij STORIES. De prijzen op deze website zijn inclusief btw, behalve voor Business shoots. Niet bij de prijs zijn inbegrepen: - reistijdkostenvergoeding: € 0.40 p/km ex btw; - overige kosten, zoals parkeerkosten.​ #kosten #prijzen #prijs #investering #hoeduur #hoe #duur
 • Hoe worden de foto's bewerkt?
  Ik maak warme, pure beelden met een artistiek randje. De essentie van jouw/jullie verhaal staat centraal bij het selecteren en bewerken van de foto's. Ieder verhaal is anders en daarom zijn alle beelden ook anders. Op mijn Instagram kun je terecht voor meer sfeerbeelden. Waar de ene foto prachtig is in kleur, zo is een andere foto krachtiger in zwart/wit. Vandaar ook dat ik iets meer beelden aflever in een online galerij (een gedeelte in kleur en een gedeelte in zwart/wit), zodat je zelf kunt kiezen wat jullie het mooiste vinden. Ik manipuleer niet/nauwelijks uiterlijkheden via photoshop. Mijn grens ligt bij "tijdelijke oneffenheden" zoals een puistje of blauwe plek. Iets dat je een week voor of na de fotoshoot niet zou hebben. Voor de rest: je bent mooi zoals je bent. Deze bewerkingen zijn al gedaan als jij de foto's ontvangt via je online galerij. Heb je bepaalde wensen? Laat het me dan vooraf even weten, dan kan ik hier rekening mee houden tijdens het bewerken van de foto's.
 • Kan ik foto's laten herbewerken?
  Het kan zomaar zijn dat je foto's toch wilt laten herbewerken. Indien je na ontvangst van de foto's de foto's wilt laten herbewerken, dan mag je dit verzoek binnen twee weken per mail indienen en dan kan ik met je overleggen wat de mogelijkheden zijn. Kleurbewerkingen: De foto's die je ontvangt in je online galerij zijn in een creatief proces met veel zorg en liefde bewerkt. Daar waar de ene foto mooier is in kleur, geeft soms een zwart/wit foto meer focus voor het gevoel in een beeld. Het kan zijn dat je toch iets anders in gedachten hebt, voor bijvoorbeeld een foto die je in huis op wilt hangen. Je kunt me dan zeker vragen of ik wat nawerk wil doen in jullie reportage. Dit is helaas niet zo simpel als het omzetten van een simpel knopje, waardoor dit nawerk exclusief de pakketkosten is. De kosten voor deze herbewerkingen zijn € 10 per foto voor omzetten van kleurbewerkingen (zw/kleur). "Dat photoshop je wel even weg, toch?" Als ik een euro zou krijgen voor hoe vaak ik die vraag te horen krijg, dan zou ik een heel mooi boerderijtje kunnen kopen ;) Vaak wordt het gevraagd voor dingen die op het moment van fotograferen weggepoetst hadden kunnen worden, dus daar wijs ik mijn klanten dan ook vaak op (even een doekje langs een neus halen of wat pluisjes wegpulken is sneller gedaan dan het weg editen). Want wat mensen vaak niet weten, is dat photoshop heel veel tijd kost. Natuurlijk kan er veel! Maar niet alles is te photoshoppen, niet alles wíl ik photoshoppen (je bent namelijk soms gewoon zoals je bent. Dus liever werk ik met je aan fijne poses, dan dat ik je slanker zou photoshoppen.. Ja, ook dat wordt me ook regelmatig gevraagd) en niet alles is binnen de edittijd van een reportage te photoshoppen. Voor iedere reportage staat een x aantal uren aan bewerkingen, verwerkt in de prijs van de reportage. Natuurlijk kan het zo zijn dat sommige situaties niet anders zijn (zoals een newbornshoot die niet kan worden verzet, terwijl een paar dagen later beter zou zijn vanwege huiduitslag), dan kun je kiezen voor onderstaande optie. Inclusief reportageprijs: kleine, tijdelijke oneffenheden, zoals een puistje of muggenbult. Dit wordt al direct gedaan tijdens de bewerkingen. Exclusief reportageprijs: extra photoshop werkzaamheden bedragen € 45 ex btw per uur voor edits die verder gaan dan "kleine, tijdelijke oneffenheden". Indien je bijvoorbeeld elementen wilt laten verwijderen, een huid gladder wilt laten maken, acné of brandvlekken, een gebroken tand wilt laten bewerken of make-up correcties wilt laten doen, dan kan dit worden gephotoshopt, mits dit geen afbreuk doet aan de foto en het niet te nep wordt. Deze werkzaamheden zitten niet bij je pakket inbegrepen.
 • Kan ik foto's bijbestellen?
  Jazeker. Bij het pakket dat je kiest bij de boeking van je reportage zit een aantal foto's inbegrepen. Wil je toch meer foto's bestellen? Dan kan dat in de online galerij.
 • Kan ik een spoedlevering aanvragen?
  Heb je één of meerdere foto's sneller nodig dan bovengenoemde levertijd? Laat het dan van te voren even weten. Indien mogelijk zorgt Cheryll dat de foto's binnen drie werkdagen worden afgeleverd. De kosten voor de snelle levering bedragen € 35,- ex btw. ​
 • Hoe kan ik betalen?
  Je ontvangt binnen enkele dagen na de fotoshoot een factuur per mail en een handige betaallink via Whatsapp.
 • Welke producten kan ik bijbestellen?
  Ik heb een selectie gemaakt van mooie, bijzondere producten, die je zelf niet zomaar ergens kunt bestellen. De leveranciers waar ik mee werk bevinden zich in Nederland en Portugal. Het liefste werk ik met lokale leveranciers, maar uit Portugal komen een paar producten die zó mooi zijn en niet hier in de buurt te verkrijgen zijn, dat ik ze heel graag daar vandaan laat komen voor je. Je kunt de producten bekijken in de online shop die wordt getoond als je jouw online galerij ontvangt.
 • Wat is de levertijd van mijn album?
  De levertijd van het luxe linnen album (15x15 of 20x20) is 6-8 weken na levering van de foto's dan wel na het doorgeven van de keuze/formaat van het album. Trouwalbum: vraag naar brochure voor meer informatie
 • Hoe wordt mijn album geleverd?
  ALBUM 15X15 / 20X20 Dit album wordt verzonden naar je factuuradres. TROUWALBUM Je kunt jouw trouwalbum ophalen bij mij thuis in Boxtel.
 • Wat gebeurt er bij slecht weer?
  Regen Helaas zal bij een regenachtige weersvoorspelling de fotoshoot op een buitenlocatie moeten worden verzet. Houd dus rekening met schuiven in tijden. Mocht er een fotosessie gepland staan om 10.00u, maar de weersvoorspelling geeft aan dat het dan gaat regenen en het om 12.00u wel droog is, dan zullen we de shoot verschuiven naar 12.00u. Als het de hele dag regent, dan zullen we de fotoshoot verzetten naar een andere datum. Bij bewolking kan de fotoshoot gewoon doorgaan. Hitte Indien er sprake is van tropische temperaturen en/of een hittegolf, dan vindt de fotoshoot plaats binnen 2 uur na zonsopgang of binnen 2 uur voor zonsondergang. Bbrrr Heb je een shoot gepland staan in de winter? Dan kan het soms koud zijn. Zorg er dan voor dat je warm gekleed bent en je onder je kleding een extra laagje kleding aan hebt. Tijdens de wandeling kun je je jas uitdoen en maken we foto's zonder jas. Maar natuurlijk kunnen we ook foto's maken mét jas aan, geef vooral even aan als je hiervoor een voorkeur hebt. Neem een thermoskan warme chocomel en een kleedje mee, en dan maken we daar ook een gezellig en warm momentje van. Gaan er ook kleine kinderen mee op de foto? Neem dan een kleedje mee voor in de kinderwagen of voor tussendoor. Tip: probeer de kleedjes en jassen te matchen met jullie kleding in de natuurtinten, zodat alle aandacht naar jullie blijft gaan.
 • Hoe kan ik de foto's gebruiken?
  Op grond van de Auteurswet mag je de foto's zelf niet wijzigen (bijsnijden, kleurfilters gebruiken of anderszins bewerken) én dien je bij publicatie van foto's (bijv. op internet, website, sociale media) de naam van de fotograaf te vermelden @cheryllvanweertphotography. Indien je in strijd handelt met de Auteurswet, kan een schadevergoeding worden gevorderd.
 • Hoe kan ik mijn boeking annuleren?
  Stuur een mailtje naar info@cheryllvanweert.com om jouw boeking te annuleren. Annulering: - Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 30 dagen voor de fotoshoot/mentorsessie, kan de geplande sessie worden geannuleerd. Er wordt door de fotografe dan eenmaal een nieuwe datum voorgesteld zonder meerprijs. Vanwege de volle agenda van Fotograaf zal het aanbod van de nieuwe datum beperkt zijn, hetgeen door de annulering van Klant het risico is van Klant. Bij annulering zonder nieuwe boekingsdatum zal 50% van het afgesproken bedrag aangerekend worden. - Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 1 week voor de sessie, wordt 50% van het afgesproken bedrag aangerekend. - Bij een annulering na een bevestiging van de boeking tot 3 dagen voor de sessie, wordt het afgesproken bedrag aangerekend. - Enkel in geval van onvoorziene omstandigheden, waaronder begrepen ziekte of overlijden, waaronder niet begrepen het weer of andere gemaakte afspraken, kan er maximaal 24 uur van te voren kosteloos worden afgemeld, waarna de sessie wordt verzet en binnen 1 maand plaats vindt. Bij annulering zonder nieuwe boekingsdatum zal 50% van het afgesproken bedrag aangerekend worden. Annulering evenement/workshop/special: - Bij een annulering van een evenement/workshop/special waarvoor een ticket is gekocht voor een specifieke dag, wordt het aankoopbedrag niet gerestitueerd, is er geen mogelijkheid tot verplaatsing naar een volgend evenement/special en wordt er geen tegoedbon uitgegeven. Wel is het mogelijk om na schriftelijk overleg het ticket door te verkopen, voor niet meer dan het aankoopbedrag, aan een andere persoon. Annulering bruiloft: - Zie overeenkomst bruiloftreportage.
 • Kan ik een cadeaubon bestellen?
  Op dit moment kan ik helaas geen cadeaubonnen uitgeven. Wel kun je uiteraard deze "bon" downloaden (rechter muisknop + afbeelding opslaan), printen en er een leuk geldbedrag bij doen :)
 • Oeps, ik heb na het afsluiten van de reportage tóch nog een verzoekje.
  Ik bewaar de bestanden van jouw fotoshoot 2 maanden na het afsluiten van de reportage (zoals uitgelegd in 4:3 Algemene Voorwaarden (Fotografe bewaart de digitale bestanden twee maanden na levering. Opdrachtgever draagt na deze twee maanden zelf het risico van verlies van de digitale bestanden). Heb je na deze termijn toch nog een vraag over jouw foto's? Ben je ze kwijt of wil je een foto laten herbewerken? Oooppss... Maar misschien kan ik je nog helpen! Dig up service Het kan zijn dat ik de bestanden toch nog ergens heb staan en deze kan ik voor je opzoeken. Deze "dig up service" kost € 35, mits ik ze voor je kan vinden. Heb ik ze toch niet meer? Dan hoef je deze kosten niet te betalen (no cure no pay).
 • Mag ik als leverancier of niet-opdrachtgever jouw foto's gebruiken?
  Sociale media: geen vergoeding Je mag de foto's van een evenement waar jij leverancier van was, gebruiken op je sociale media, mits je @cheryllvanweertphotography in de foto of post tagt (o.g.v. artikel 25 lid 1 sub a Auteurswet) zonder dat hier een vergoeding voor wordt gerekend. Andere publicaties: vergoeding Wil je één of meerdere foto's van een bepaald evenement ook voor campagnes gebruiken, op je website zetten of gebruiken voor een andere publicatie? Dan kun je dit afkopen voor € 100 ex btw, ongeacht het aantal foto's van dat evenement, waarbij je een licentieovereenkomst ontvangt dat aantoont dat jij die foto's mag gebruiken. Mail me eventjes en ik help je graag verder aan die toffe foto's voor jouw online branding!
 • Mijn vraag staat er niet tussen.
  Met liefde en plezier beantwoord ik jouw vragen! Vul het contactformulier in of mail via info@cheryllvanweert.com.
 • Mag ik je even een random vraag stellen, buiten onze reportage om? Bijv. wat voor camera moet ik kopen? Of welk programma gebruik je voor X, Y of Z?
  Ik sta er zeker voor open om allerlei soorten vragen te beantwoorden. Ik ben een open boek. Dit soort gesprekken nemen wel wat tijd in beslag naast mijn werk als fotografe en onderneemster. I run a one woman show. "Even" een vraag beantwoorden bijvoorbeeld over welke camera ik zou aanraden voor je... dit soort antwoorden hangen helemaal af van wat je wilt gaan fotograferen, wat je budget is en welk merk je al gewend bent. Er is niet 1 goede camera. Zo zou ik persoonlijk alleen kunnen vertellen welke camera's ik gebruik en moet ik zelf ook altijd wekenlang onderzoek doen (vooral via YouTube) over welke camera goed is voor mij en mijn wensen als ik op zoek ben naar een nieuwe camera. Momenteel gebruik ik een Canon R5 + Canon R6 + Fujifilm X100V. Welke programma's ik gebruik voor verschillende werkzaamheden, daar deel ik vaker wat over in mijn Stories. Ik deel daar met liefde en plezier ook open over van alles en nog wat. Er was een tijd dat ik dagelijks 30-60 minuten besteedde aan het beantwoorden van random vragen, zoals die van hierboven of zoals "uhh ik zag X van de week voorbij komen, maar ik heb het niet opgeslagen, waar is dat linkje ook alweer?". Nu ik een gezinnetje heb, lukt het me niet meer om als klantenservice te dienen voor vragen die los staan van een (geboekte) reportage of andere dienst die ik aanbied. Hopelijk begrijp je dat "even" snel een vraag beantwoorden via dm of app, waarbij ik je vraag te kort door de bocht zou moeten beantwoorden, dus stiekem veel tijd in beslag neemt en ik daarom gestart ben met het geven van mentorsessies. Want jazeker, ik vind het nog steeds suuuuuper fijn om samen een gesprek aan te gaan en je verder te helpen met de kennis die ik heb opgebouwd. Wil je dus ergens toch nog wat meer over weten? Wil je weten hoe je je digitale camera het beste in kunt stellen voor bepaalde situaties? Wil je weten hoe ik werk of wat mijn workflow is? Of heb je nog een andere vraag? Dan ben ik er heel graag voor je! Ik hoop daarom dat je er net als ik liever de tijd voor wilt nemen om er samen voor te gaan zitten met een bakkie erbij. Dus vandaar dat ik dit aanbied in een 1-op-1 sessie. Hier kun je alle informatie vinden.

LET'S CONNECT!

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

#CHERYLLVANWEERTPHOTOGRAPHY

bottom of page