top of page
Kop koffie

SEO accelerator

Jouw Stappenplan voor Online Zichtbaarheid

anker meer weten

​Sta jij op het punt om verder te groeien, maar weet je niet hoe je de volgende stap kunt zetten? Wil je online beter gevonden worden door jouw droomklant om meer toffe opdrachten te ontvangen? Heel graag neem ik je mee in een luistersessie waarbij je beter vindbaar wordt op Google door jouw Search Enginge Optimization eens goed onder handen te nemen.

Hi ambitieuze ondernemer!

It's all about making your business SHINE online.

About Me Instagram Story.png
CVW_klein-12.jpg

Herken je dit?

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten, maar ben je geen SEO-expert? Geen zorgen, je bent niet alleen! Als fotograaf en ondernemer heb ik zelf veel tijd gestoken in het begrijpen van SEO, en nu deel ik mijn waardevolle inzichten met jou. Met de 'luistersessie SEO Accelerator' neem ik je mee op een praktische reis door de wereld van zoekmachineoptimalisatie. Geen ingewikkelde technische termen, maar concrete vragen, opdrachten en acties die je direct kunt implementeren. Dit is geen theoretische cursus; dit is een dagtocht waarbij je meteen aan de slag gaat en echte resultaten behaalt.

SUPER HANDIG!

  • Praktische Begeleiding: Word aan de hand genomen met concrete vragen, opdrachten en acties.

  • Directe Toepasbaarheid: Zet concrete stappen tijdens een dag dat je er volledig voor gaat.

  • Geen Technische Kennis Vereist: Perfect voor ondernemers en beginners in SEO zonder technische achtergrond.

DIT KRIJG JE
Beige & Black Minimalist Music Canvas Print.png

DIT KRIJG JE

​​

​Ik ben geen SEO expert, ik ben geen website bouwer, ik ben niet technisch onderlegd met dit soort dingen… maar ik heb de afgelopen tijd wel veel informatie opgezogen over het verbeteren van je online vindbaarheid. Van podcastst luisteren tot webinars bekijken, van zelf onderzoek doen met een andere fotograaf tot onderzoek laten doen door een online marketeer. Wat ik hieruit heb gehaald, wil ik graag met je delen. En natuurlijk gaan we ook direct aan de slag. Want je kent me: je krijgt concrete to do’s. Ik leg eerst wat uit over zoektermen en je krijgt een oefeningen om zelf je zoektermen op te schrijven. Vervolgens zetten we 3 stappen, die opgebroken kunnen worden in kleinere stappen, om je SEO te verbeteren.

INHOUD:

- luistersessie van in totaal 18 minuten, maar die je bij iedere opdracht even stop zet. Je blokt dus een hele dag om in fases naar de tips te luisteren en de opdrachten uit te voeren;

- printable worksheet, om de opdrachten uit te voeren en later op terug te pakken.

TO DO

1

KOOP LUISTERSESSIE

De belangrijkste informatie over SEO gebundeld in een luistersessie.

2

BLOK ÉÉN DAG

Heel belangrijk: neem een dag de tijd om de opdrachten uit de luistersessie uit te voeren. Je beluistert een stuk, zet hem op pauze en voert een opdracht uit. Vervolgens ga je weer verder met luisteren.

3

PLAN ANDERE ACTIEPUNTEN LATER IN

Je SEO verbeteren kost tijd, veel tijd. Na het beluisteren van de sessie SEO ACCELERATOR weet je welke handelingen belangrijk zijn. Hoe meer van de opdrachten je de aankomende maanden zult uitvoeren, des te beter je vindbaar bent op Google. 

anker ticket

Klaar om je online zichtbaarheid te vergroten? Koop nu de luistersessie van de 'SEO Accelerator' en zet vandaag nog de volgende stap in jouw digitale groei!

SEO ACCELERATOR €47

ex btw 

Bij aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene voorwaarden. 

LET'S CONNECT!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

#CHERYLLVANWEERTPHOTOGRAPHY

bottom of page