top of page

Ambassadeur voor Imagen AI

Ik wil dat mijn werk vooral gaat om de connectie tussen klanten, om gevoel en emotie en om de persoonlijke band tussen mij en mijn klant. Het digitale werk dat daarbij komt kijken, dat minimaliseer ik het liefste door slimme processen. Daarom werk ik graag met digitale tijdbesparende tools, zodat ik veel tijd heb voor mijn klanten en voor mijn liefdevolle gezin.


Sinds 2022 ben ik lyrisch over Imagen AI en sinds maart 2024 ben ik officieel ambassadeur omdat ik met zoveel enthousiasme over dit programma praat.


Wat trok me aan in Imagen AI? Laat me je vertellen, het is als de langverwachte adempauze die ik als fotograaf nodig had. Het bewerken van duizenden foto's is geen grapje, en Imagen AI heeft dat proces voor mij getransformeerd. Niet zomaar presets die je in Lightroom over je foto's kunt zetten, maar een geavanceerd systeem dat mijn eigen stijl begrijpt, leert aan de hand van duizenden van mijn bewerkte foto's én ze dan weer in Lightroom zet voor me voor de laatste finishing touches.


Mijn Imagen AI-avontuur: Met meer dan 30.000 foto's die ik heb bewerkt, is het alsof Imagen AI een assistent is geworden die precies weet wat ik wil. Ja, ik tweak nog steeds hier en daar, maar het bespaart me een zee van tijd en geeft me de ruimte om me te concentreren op wat ik het liefste doe - het vangen van de mooiste momenten.


Dit is ook echt iets voor jou! Als je als fotograaf je meer wilt focussen op je tijd en persoonlijke band met je klant i.p.v. veel tijd achter je beeldscherm doorbrengen, is dit ook iets voor jou. Als ondernemer vind ik het geweldig om mijn kennis te delen. Daarom heb ik een hele module aan Imagen AI gewijd in mijn programma "De Geheimen van Lichter Ondernemen" dat op 1 maart 2024 werd gelanceerd. Omdat er zoveel vraag naar was, kun je binnenkort zelfs deze module afzonderlijk ontdekken en zien hoe Imagen AI jouw fotografiewereld kan veranderen (binnenkort meer).Dus, creatieve fotograaf, als je de magie van tijd wilt omarmen en je creativiteit wilt laten bloeien, duik dan in de wereld van Imagen AI. Het heeft mijn fotografieworkflow naar nieuwe hoogten gebracht en ik ben er zeker van dat het ook jou zal betoveren!


Wauw, wat leuk dat je deze blog hebt gelezen! Heb je vragen over deze blog of vind je het leuk om hierover in gesprek te gaan? Mail me dan via info@cheryllvanweert.com en hopelijk spreek ik je snel.Комментарии


bottom of page