top of page

De hele maand februari sta ik voor je klaar in mijn werkplek bij Daglichtstudio La Luz in Eindhoven met toffe specials*

CVW_klein-7.jpg

FULLY BOOKED

Schermafbeelding 2022-05-26 om 15.13.02.png

25 min shooten

8 digitale foto's

€ 159

Minisessie

CVW_klein-1.jpg

mini mentorsessie

55 min

€ 159

Coffeedate

De minisessies kunnen voor alle shoots

tot 1 volwassene worden ingezet.

MOTHERHOOD / BOUDOIR / BUSINESS

25 spots only

Motherhood minisessie

Dat gevoel dat je hebt.. als je kindje lekker bij je komt gekropen op een ochtend waarbij je geen plannen hebt. Gewoon zijn.. met elkaar.. knuffelen.. Dát gevoel. 

Ik probeer iedere special weer anders te maken. Editie 1 van de Motherhood Story vond plaats in de daglichtstudio met gekleurde doeken in Marrakech-vibe. Bij editie 2 stond slenteren door de natuur tijdens zonsondergang centraal. Editie 3 was in een slaapkamer in Boxtel met mooie droogbloemen. En dit keer staat deze toffe daglichtstudio in Eindhoven tot je beschikking.

Dus... Ben jij die mama die zelf altijd de foto's maakt en dan vergeet zichzelf op de foto te zetten met haar kindje(s)? Geef jezelf dan dit cadeau of stuur dit even subtiel door naar je partner ;) 

 

25 min shooten 

8 digitale foto's

 

€ 159,-

Boudoir minisessie

De boudoirshoot geeft je een boost aan zelfvertrouwen. We focussen ons op jouw vrouwelijke kracht. We gaan op een ontspannen wijze shooten, waarbij de focus ligt op jouw schoonheid en waar jij je fijn bij voelt. Ik werk met natuurlijk licht, dat voor sfeervolle beelden zorgt.

 

25 min shooten 

8 digitale foto's

 

€ 159,-

Business minisessie

Personal branding en de online uitstraling van je bedrijf is nu belangrijker dan het ooit is geweest. Ik help jouw bedrijf graag door de juiste uitstraling vast te leggen op foto's en maak zakelijke portretten zoals je echt bent.

 

25 min shooten 

8 digitale foto's

 

€ 159,-

Coffeedate

Even wat minder budget, maar toch graag je business naar een next leven brengen? In februari is het ook mogelijk om een mini mentorsessie van 55 min te boeken. Dus wil je even sparren? Kom naar mijn pop-up studio in Eindhoven of bel eventjes in.

 

55 min sparren & groeien ​

 

€ 131,40 ex btw 

(€159 incl btw)

*VOORWAARDEN

 • Boek via het linkje jouw afspraak en je ontvangt later deze week de factuur. 
   

 • Exclusief brainstormessies, uitgebreid overleg, voorbereidingen en/of vragenlijst bij coffeedate zoals normaliter wel bij een reguliere mentorsessie. 
   

 • Mogelijkheid om foto's bij te bestellen.
   

 • Geen gezinsshoot, daar is de studio te klein voor. Er is plek voor maximaal 1 volwassene, dus bijvoorbeeld een moeder met kind(eren) of een business owner.
   

 • Bij een annulering van deze special, wordt het aankoopbedrag niet gerestitueerd, is er geen mogelijkheid tot verplaatsing naar een volgend evenement/special en wordt er geen tegoedbon uitgegeven. Wel is het mogelijk om na schriftelijk overleg de boeking door te verkopen, voor niet meer dan het aankoopbedrag, aan een andere persoon.

DSC04468.jpg

Daylightstudio La Luz

Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven

DSC04395.jpg

Foto's van Cheryll op deze pagina zijn gemaakt door Anne op 't Hoog

bottom of page