top of page

Trouwen bij Kasteelhoeve Geldrop

6 juni 2024


Stephanie en Tom kozen mij als hun trouwfotograaf voor hun bruiloft bij Kasteelhoeve Geldrop. En wat voelde ik me vereerd, want het was een dag vol liefde, vreugde en onverwachte verrassingen, allemaal omringd door de historische schoonheid van de locatie. Scroll naar onderen voor de preview en tips voor meer rust op je bruiloft.


"Kleine Emma stond al te popelen om haar moeder te bekijken."


De dag begon met het klaarmaken van Stephanie. In een sfeervolle kamer vol gelach en opwinding hielpen haar moeder en zus haar met het aantrekken van de jurk. Kleine Emma, Stephanie's dochter van zeven jaar, stond al te popelen achter de deur om haar moeder te bekijken. Toen ze binnenkwam, kreeg ik kippenvel. Het was een bijzonder moment tijdens de eerste blik met haar moeder… hun gedeelde blikken vol liefde en verwachting zijn onbeschrijflijk.
First Look


Rond het middaguur vond de eerste blik tussen Tom en Stephanie plaats. De spanning en verwachting waren voelbaar toen Tom, met een grote glimlach, zijn prachtige bruid zag. Even later volgde een ontroerend moment toen dochter Emma en Tom elkaar begroetten, Stephanie keek trots en vol liefde toe. Ceremonie onder de bomen


De ceremonie onder de bomen was magisch met vriendin Marleen als de verrassings-Babs. De geloften waren emotioneel en oprecht… echt een prachtig moment zo onder de grote, magische bomen. Aan het einde van de ceremonie nam ik het bruidspaar 5 minuten mee om even wat beelden te schieten samen én zodat er geen “felicitatie-rijtje” ontstaat. 

Borrel


Stephanie en Tom volgden als laatsten bij de borrel en konden meteen even samen proosten. Ze sneden de taart aan en wandelden ze ontspannen door hun gasten. Na de taart en felicitaties was het een perfecte gelegenheid voor groepsfoto's, waarbij zowel de mannen als de vrouwen hun hechte banden lieten zien. 


Diner & Party


Met speeches van moeder van de bruid, een zangoptreden van zus van de bruidegom, ontroerende woorden van vader van de bruidegom en een stukje waarbij ze een trouwalbum konden winnen, was het een diner vol emotie en liefde. Na het dessert werd de sfeer feestelijker en was het tijd om te dansen. Het gouden uur bood Stephanie en Tom een moment van rust samen, waar ik hun liefdevolle blik en intieme momenten kon vastleggen tegen de schitterende achtergrond van de ondergaande zon. De avond eindigde met een knallend feest. Stephanie en Tom openden de dansvloer, en de muziek en vreugde vulden de lucht. Het was een dag die iedereen zich nog lang zal herinneren, en ik ben dankbaar dat ik deze prachtige herinneringen mocht vastleggen. Stephanie en Tom, ik wens jullie een leven vol liefde, geluk en onvergetelijke momenten samen. Het was een eer om deel uit te maken van jullie speciale dag bij Kasteelhoeve Geldrop.
Was jij bij deze bruiloft? Als gast of als bruidspaar? Zou je jouw ervaring met mij dan willen delen? Klik dan hier. Daar zou je me heel blij mee maken :)LEVERANCIERS


Bruidspaar // Stephanie & Tom

Locatie // Kasteelhoeve Geldrop

Trouwjurk // Modeca

Trouwpak // Roka

Bloemen // Gout by Nina Styling // Simones styling Haar // Megan Moeskops, Lux Hair Lounge Visagie // Anouk de Groot

Ringen & trouwauto // Juwelier Bommel

Bruidstaart // Pinkie Patisserie

Iphone videograaf // Floortje Stevens Akoestisch duo // Ellebanna Music3 TIPS VOOR MEER RUST OP JE BRUILOFT

Fijne, rustige elementen uit deze bruiloft die je zelf makkelijk toe kunt passen:


  1. Nanny - Dit bruidspaar huurde een professionele oppas in om in de ochtend op hun zesjarige dochter te passen tijdens hun fotomoment en de rest van de dag de andere kinderen te entertainen, terwijl de ouders rustig genoten van een borreltje.

  2. Foto's voorafgaand aan ceremonie - Het is zo ontspannen als je tijdens de borrel niet weg hoeft om samen foto's te maken, maar gewoon kunt genieten van jullie dierbaren. Ik ben zelf getrouwd en we zagen elkaar pas bij de ceremonie. Ik zou dat gouden moment niet willen inwisselen, dus ik zou het wederom zo doen. Maar ik baalde stiekem wel dat we zo lang weg waren van onze gasten tijdens de borrel. Stephanie en Tom kozen ervoor om hun eerste blik rond 12:00u te doen, vervolgens wat foto's te maken samen en zich daarna rustig terug te trekken voor een lunch.

  3. Even samen weg - Direct na de ceremonie liep het bruidspaar met mij via de tuin naar de borrelruimte. Deze omweg zorgde voor een fijn momentje samen, wat extra foto's en het belangrijkste: geen "felicitatie-rijtje" wat ze niet wilden. Doordat zij als laatsten aankwamen bij de borrel, konden zij bepalen naar wie ze als eersten toe liepen en bleven de gasten met hun drankje bij hun statafel staan.Comments


bottom of page