top of page

Ik vind het zelf altijd super leuk om te maken, maar het blijkt vaak nogal een klusje waar iedereen tegenop kijkt. Foto's van het eerste jaar van een kind worden vaak pas na een paar jaar gemaakt. Laat staan het tweede jaar, die blijft helemaal lang liggen. Klinkt dit bekend? Ik help je graag bij dit proces! Want hoe jammer zou het zijn als je foto’s op je computer blijven staan en je op een dag je foto’s bent verloren door een virus of crash...

 

Na meerdere succesvolle workshop avonden, waarbij ik met een groep vrouwen samenkwam om te ontwerpen, is nu deze online cursus beschikbaar. We hebben al 3 rondes gehad en binnenkort start de 4e editie.

 

Zie deze online cursus als een liefkozend schopje onder je kont om je te inspireren en motiveren, zodat je albums niet jaren op zich laten wachten en het straks te laat is...

Don’t let your pictures die on your computer.

 

Albumdesign workshop
Albumdesign workshop
meer weten
Intro-2.png
Intro-4.png

"Het is dat stukje meer dan je zelf kunt bedenken."

"De hele avond was laagdrempelig en relaxt, ook precies zoals jij bent. Ik heb totaal geen ervaring met het maken van albums, maar voelde me toch thuis tijdens deze avond. Je liet iedereen een woordje doen over zichzelf, dat was een fijn begin. 

Vervolgens een korte uitleg van jou en daarna aan de slag. Ik heb veel van je tips mogen ontvangen en kunnen gebruiken in mijn album. Het is erg fijn om deze te krijgen, het is dat stukje meer dan dat je zelf kunt bedenken. Jouw creativiteit is bij ieder punt waar je vast loopt helpend waardoor je weer zelfstandig verder kunt. Je bent een fijn mens, met veel rust en dat was prettig werken. "

REVIEWS

—  Irmi

Wat kun je verwachten?

 

Fijne modules in videovorm die je tips, tricks en inspiratie geven voor het ontwerpen van jouw albums;
 

Een eigen community waar je via een online board alles met onze groep kunt delen over het maken van fotoalbums en er 7 weken lang (van 12 juni t/m 31 juli) iedere week een moment is waarop jullie live kunnen samenkomen. Zet een bakkie thee klaar, klap die laptop open en ga samen aan de slag;

 

WEEK 1 - de juiste voorbereiding

WEEK 2 - tips & tricks, leveranciers

WEEK 3 - aan de slag + bonusmodule jaaralbums + bonusmodule trouwalbums + bonusmodule reisalbums

WEEK 4 , 5, 6: wekelijks overlegmomentjes + gebruik van online community

WEEK 7: live Q&A waarop ik alle vragen beantwoord en meekijk naar je ontwerpen.

Even spieken bij de intro:

 

Red and White Typography Discount Promotion Instagram Story.png

€ 69,-

€ 34,50,-

shop nu

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat heb ik nodig voor deze cursus?

Het is fijn als je een laptop of computer hebt, waarop je een programma van de albumleverancier kunt downloaden. Een muis werkt ook altijd net wat fijner dan een touchpad, maar dat is niet noodzakelijk.

Is de cursus ook interessant voor een fotograaf?

Jazeker, ik deel mijn workflow, mijn programma's, mijn leveranciers, voorbeelden van templates en laat ook trouwalbums zien, dus er kwamen bij de workshops ook fotografen. Maar weet dat het er tijdens deze cursus vooral om gaat dat we een fijne plek hebben waarbij je een liefkozend schopje onder je kont krijgt om direct aan de slag te gaan met jouw album. Vandaar ook de laagdrempelige prijs. Het zal dus geen cursus zijn waarbij je albums leert te verkopen en ik ga ook niet in op in/verkoopprijzen. Mocht je daar meer interesse in hebben, dan leg ik je daar graag alles over uit in een mentorsessie.

Hoelang heb ik toegang tot het materiaal?

Deze online cursus heeft een beperkte toegang, juist om je te motiveren om binnen die tijd het maken van albums als prioriteit te zien. De cursus en de community blijven daarom 7 weken online staan en is beschikbaar van woensdag 12 juni t/m 31 juli.

Komt er nog een volgende editie?

Ja, die komt er! De leden van deze editie krijgen automatisch weer toegang tot de volgende ronde. Let wel op: de prijs van een volgende editie zal hoger zijn dan deze editie.

Schermafbeelding 2022-09-29 om 10.10.00.png
Schermafbeelding 2022-09-29 om 10.01.58.png
bottom of page