top of page

Rust & Podcasts
Hoe gaat het met mij en mijn bedrijf? Heel eerlijk, ik heb de afgelopen tijd privé nogal wat voor mijn kiezen gehad door onder andere het afscheid van een dierbare in het begin van deze gezondheidscrisis, dus ik ben dankbaar voor de rust die ik hier nu thuis kan nemen en ik kan zeker genieten van de extra tijd die ik nu met Vince krijg. Ik mis mijn familie en vriendinnen heel erg, zeker omdat je in een rottijd zoveel steun kunt halen uit een fijne knuffel. En ook mijn klanten weten: ik ben een knuffelaar! Die knuffels gaan niet weg, dat weet ik, we bewaren ze gewoon voor een later moment.⁠


Met pijn in mijn hart moet ik in deze periode al mijn shoots afzeggen. Het begint met de shoots van maart en vervolgens ook alle shoots tot 1 juni. Ik heb gelukkig een groepsapp met collega fotografen waarin we struggles delen en hoogte punten vieren. Nu is het de laatste tijd vooral de minder leuke kanten van ons werk, maar het geeft een gevoel van begrip dat we allemaal op één lijn zitten. Ondanks dat het een harde klap is voor ons als zzp'ers, zijn we niet egoïstisch en zien we het grotere plaatje. Allemaal pas op de plaats voor de volksgezondheid, voor de ouderen, voor de zorghelden.

Ik focus me in deze rustperiode liever op wat ik wel kan doen: werken AAN mijn bedrijf ipv IN mijn bedrijf. Opnieuw kijken naar mijn doelen, mijn communicatie, mijn website, brochures, etc.

DON'T SELL BUT SERVE⁠

Daarnaast gooi ik mijn diensten niet in de verkoop. Ik kijk liever waar ik anderen kan helpen met mijn diensten en waar ik dus mijn diensten op een andere manier kan aanleveren. Daarom ben ik nu bezig met het aanbieden van diensten naar aanleiding van de vragen van mijn klanten en ideetjes die in mijn hoofd opkomen terwijl ik aan het badderen ben, zoals het starten van deze blog.


Rust is voor mij echt een goede motivator voor nieuwe ideeën.

Naast mijn eigen hoofd die bij rust juist nog creatiever en ondernemender is, vind ik het ook fijn om te luisteren naar Podcasts. Hier een lijstje met Podcasts die ik graag luister via Spotify.


- The Goal Digger Podcast (mijn favoriet)

- Studio Salon (NL)

- Celine Charlotte Podcast (NL)

- Online Marketing Made Easy Amy Porterfield

- The Lavendaire Lifestyle

- The Jasmine Star Show

- This Can't Be That Hard

- She's Building Her Empire with Stacy Tuschl


Ik hoop dat jij in deze periode ook de rust neemt als je merkt dat je die nodig hebt. En als je bent uitgerust, dat je dan inspiratie haalt uit deze Podcasts. Luister ze tijdens je ontbijt of tijdens een rondje wandelen. Heerlijk!


Wauw, wat leuk dat je deze blog hebt gelezen! Heb je vragen over deze blog of over het volgen van een mentorsessie waarbij ik je help met het werken aan jouw bedrijf, doelen en dromen? Mail me dan via info@cheryllvanweert.com en hopelijk spreek ik je snel. Liefs, Cheryll
Comments


bottom of page