Wie: ambitieuze onderneemsters

Wat: zakelijke portretten + inspirerende babbels over het ondernemerschap en moederschap

Waar: Noord-Brabant

Wanneer: vrijdag 30 september - zaterdag 1 oktober 2022

klein-9.jpg
Wit en Groen Plant Milieu Logo (2).png

STEL JE EENS VOOR...

 • dat je vandaag kiest om in jezelf én in jouw bedrijf te investeren;

 • dat je een reis gaat maken naar jouw onderbewuste om belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken;
   

 • dat je mooie, nieuwe portretten hebt voor jouw online uitstraling;
   

 • dat je een boost krijgt vol energie en nieuwe ideeën;
   

 • dat je meer rust in je hoofd en in je leven gaat ervaren;
   

 • dat je in gezelschap bent van onderneemsters, onder het genot van een relaxte sfeer en waar jij genoeg tijd en rust voor jezelf hebt.

CVW_LIZ-43 2.jpg

Liz 

COACH

Helpt ouders bewust in contact te brengen met wie ze zijn, wat ze belangrijk vinden en waar ze écht voor staan.

Gelooft dat ouders (en daarmee hun kinderen) zich zoveel vrijer kunnen voelen. Loskomen van hoe ouderschap ‘hoort’ te zijn en jouw eigen manier vinden zorgt ervoor dat je dagelijks veel minder strijd ervaart en hier plezier en ontspanning voor terugkomt. 

WIE ZIJN WIJ?

katwijkaanzee-14.jpg

Cheryll 

 FOTOGRAAF & ONDERNEMER

Fotografeert liefde tussen mensen en passie van ondernemers

&

helpt andere ondernemers bij hun online uitstraling en het stellen van prioriteiten in hun business.

Beelden van editie 1 in 2021.

Recharge&Renew_Lou-3.jpg

DIT KRIJG JE

 • Workshop rust in je hoofd, rust in je leven.
  We nemen je mee in hoe jij blijvend meer rust kunt ervaren in je leven.

   

 • Workshop Your Vision. 
  Krijg een helder beeld van hoe jouw missie, visie en leven eruit ziet. 

   

 • Workshop Behind The Brand voor onderneemsters / workshop Patronen doorbreken voor moeders;
   

 • Workshop Een Reis Naar Je Onderbewuste 
  Een krachtige NLP oefening die je helpt om belemmerende overtuigingen los te laten.

 • 8 mooie portretten van jezelf incl. online galerij om zelf uit te kiezen of nog meer beelden bij te bestellen;
   

 • Waardevolle gesprekken met andere onderneemsters en moeders;
   

 • Tijd om in alle rust te werken aan jouw bedrijf;
   

 • Overnachting in een Bed & Breakfast in Oost Brabant + 1x ontbijt + 2x lunch + 1x diner;
   

 • Mix & match waar jij behoefte aan hebt. De workshops worden afgewisseld met Out Of Focus momenten, zoals een begeleide stiltewandeling.

DIT GA JIJ ERVAREN

1

RECHARGE

Wij nemen je mee uit de waan van de dag. In een prachtige, rustige omgeving zorgen we ervoor dat jij afscheid neemt van overtuigingen en patronen die jou én je bedrijf en/of gezin niet meer verder helpen. Na dit weekend ga jij opgeladen, vol inspiratie en met veel nieuwe ideeën naar huis gaat. 

2

RENEW

Je hebt een heldere visie over je bedrijf en je leven. Je weet wat jij écht belangrijk vindt in het leven, waar je voor staat en wat je (onbewust) nog in de weg staat. De nieuwe portretten die van je worden gemaakt zijn hier een reminder van.

3

RECONNECT

Verbinding maken met wie jij écht bent en 100% durven vertrouwen op jouw eigen keuzes. Zodat het verhaal wat je in je hoofd vertelt, ook klopt met wat je gevoel je aangeeft. Met prachtige, nieuwe connecties en meer rust in je hoofd ga jij na deze dagen naar huis.

klein-8.jpg

Cheryll en Liz hebben dit weekend met veel liefde samengesteld. We leren je hoe ondernemen, persoonlijke groei en/of moederschap samen met met elkaar verbonden zijn.

We laten je ervaren hoe het is om op helemaal op te laden op een prachtige plek midden in de natuur, hoe je blijvend meer rust in je drukke leven kunt creëren en weer kunt verbinden met de prachtige vrouw die je bent!

Na dit weekend heeft je bedrijf een boost gekregen. Je wéét  niet alleen waar jij voor staat en wat je belangrijk vindt, je gaat het ook daadwerkelijk  zién op de prachtige portretfoto’s die Cheryll met je gaat maken.

Gun jij jezelf een inspirerend weekend vol nieuwe inzichten, mooie portretten, like minded vrouwen en rust? Wil jij je business en/of leven naar een next level brengen? Meld je dan nu aan en wij zien je heel graag 30 september en 1 oktober 2022!

WHERE FOCUS GOES

ENERGY FLOWS


Ben jij erbij?

Early Bird Ticket € 499 ex btw*

Regulier Ticket € 599 ex btw 

* Earlybird tickets zijn beschikbaar t/m 4 december 2021. Deze prijzen zijn op basis van een 2 persoonskamer, met 2 aparte bedden. Wil je graag een kamer voor je alleen? Dat kan! Neem dan even contact op met ons voor de mogelijkheden! Na betaling wordt je doorgestuurd naar een pagina waar jij je wensen, allergiën en bijzonderheden door kunt geven. Blijf dus nog even hangen. Bij aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene voorwaarden

VEELGESTELDE VRAGEN

Kun je me meer vertellen over de locatie?


Het beeldmateriaal op deze pagina is van Recharge & Renew Weekend editie 1 in 2021 op een fijne B&B in Noord-Brabant. We laten ons ook graag inspireren, dus we zijn op dit moment druk bezig met een andere locatie. Qua gevoel willen we eenzelfde soort locatie ook in Noord-Brabant. Zodra we hier meer over kunnen vertellen, zullen we dit uiteraard met je delen. Foto's: With Lou Photography & door Cheryll Video: Miranda Koning
Mijn vraag staat er niet tussen.


Met liefde en plezier beantwoord ik jouw vragen via info@cheryllvanweert.com.
Kan ik mijn allergieën/dieetwensen doorgeven?


Uiteraard houden we rekening met allergieën en/of dieetwensen, deze kun je doorgeven bij de aankoop van je ticket. We verzorgen 1x ontbijt + 2x lunch + 1x diner.
Ik ben geen ondernemer, is het dan wel iets voor mij?


Of je nu een ondernemer bent of niet, we got you! Dit weekend is voor vrouwelijke ondernemers en moeders die graag wat meer tijd willen voor focus en ontspanmomenten. Er is 1 workshop speciaal voor ondernemers (door Cheryll) en 1 workshop speciaal voor mama's (door Liz). Bij de andere workshops kunnen momenten van ondernemerschap en moederschap worden aangehaald. Mix en match de workshops en momenten waar jij bij wilt zijn.
Kan ik ook één dag aansluiten?


Het kan zijn dat je geen nachtje weg van huis kunt/wilt zijn. Voel je vrij om 's avonds naar huis te gaan of slechts één dag aan te sluiten. We kunnen hier echter geen andere prijs voor aanbieden.
Wat zit niet bij de prijs inbegrepen?


Niet bij de prijs inbegrepen zijn alcoholische drankjes.
Ik ben geen moeder, is dit wel iets voor mij?


Of je nu een mama bent of niet, we got you! Dit weekend is voor vrouwelijke ondernemers en moeders die graag wat meer tijd willen voor focus en ontspanmomenten. Er is 1 workshop speciaal voor ondernemers (door Cheryll) en 1 workshop speciaal voor mama's (door Liz). Bij de andere workshops kunnen momenten van ondernemerschap en moederschap worden aangehaald. Mix en match de workshops en momenten waar jij bij wilt zijn. Afgelopen editie waren er ook onderneemsters die geen moeders waren en dat was voor het weekend een hele fijne balans. Het gaat vooral om waar jij jouw focus op wilt leggen en wij helpen je hierbij! En daarbij... ben je pas moeder als je kindje echt is geboren? Of als je zwanger bent? Of als je al een kinderwens hebt? Het kan juist heel fijn zijn om de vragen die je hebt als onderneemster te bespreken met andere onderneemsters die wel al moeder zijn. Dus laat je niet misleiden door "labels". Heb je vragen? Dan help ik je heel graag via info@cheryllvanweert.com.
Hoe wordt er gelet op de maatregelen omtrent Corona?


Uiteraard zal ons weekend enkel volgens de dan geldende maatregelen verlopen.

LET'S CONNECT!

 

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

#CHERYLLVANWEERTPHOTOGRAPHY