top of page

Start blog: werk aan je bedrijf ipv in je bedrijf

De ondernemer in mij heeft het altijd al leuk gevonden om te creëren en na te denken over wat nog handiger, beter of sneller kan. Daarbij moet ik de kanttekening maken dat altijd meer, meer, meer zeker niet past bij mijn karakter, want ik wil me juist focussen op de basis van mijn bedrijf: liefde vastleggen. Maar als ik nu alle processen die me daar vanaf houden versimpel en automatiseer, dan kan ik me juist meer focussen op het vastleggen van mooie verhalen. Via deze blog deel ik verhalen en tips om als een CEO te werken aan je bedrijf in plaats van als een medewerker in je bedrijf.

Zeker tijdens deze bizarre en ondenkbare Coronacrisis neem ik de tijd om in mezelf te keren en rust te nemen. En mezelf vragen te stellen waar ik anders niet aan toe kom, omdat ik aan het produceren ben, omdat ik aan het werken ben in mijn bedrijf, zoals een medewerker. Maar in deze periode zit ik op de plek van de CEO. Waar wil ik met mijn bedrijf naartoe? Wat vind ik belangrijk? Handel ik nog wel naar mijn focus?


Ik deel dit proces graag met jou. Niet omdat ik nu een geboren schrijver ben, verre van. Maar omdat ik behoefte heb aan connectie en omdat ik hoop dat ik anderen hier ook weer mee kan helpen en voor een beetje inspiratie en verlichting kan zorgen.


Wauw, wat leuk dat je deze blog hebt gelezen! Heb je vragen over deze blog of over het volgen van een mentorsessie waarbij ik je help met het werken aan jouw bedrijf, doelen en dromen? Mail me dan via info@cheryllvanweert.com en hopelijk spreek ik je snel. Liefs, Cheryll

コメント


bottom of page